Brutal Assault je tu už o necelý mesiac: Pozrite si trailer na jubilejný 20. ročník

Jubilejný 20. ročník festivalu Brutal Assault sa už nezadržateľne blíži. Poriadne si zaznačte dátum 5. až 8.8.2015. Brány Josefovskej pevnosti sú pripravené na otvorenie.

Treba vôbec niečo písať o festivale, akým je Brutal Assault? Pre mnoho nadšených metalových fanúšikov je to letná dovolenka, ktorá v ich programe nemôže chýbať rok čo rok. A v roku 2015 oslavuje tento festival 20. výročie!

ba-20-logo-cz

Logo 20. ročníka

Mnoho správ o potvrdených kapelách a novinkách z prostredia tejto akcie vám prinášame aj my na stránkach Valhalla.sk. Pripomenieme si teda v krátkosti aspoň headlinerov. Oslavovať spoločne s Brutalom budú hviezdy ako ANAAL NATHRAKH, ANNIHILATOR, CANNIBAL CORPSE, CRADLE OF FILTH, ENSLAVED, KATAKLYSM, KATATONIA, MAYHEM, NAPALM DEATH, SEPULTURA, SOULFLY, THE DILLINGER ESCAPE PLAN, TRIPTYKON alebo VADER. To samozrejme nie je všetko. Tešte sa na 4 dni nabité skvelou hudbou na troch pódiách. Dokopy sa vám predstaví 100 hudobných skupín.

Tentokrát však nejdeme rozoberať kapely a ani písať veľa riadkov. Pozrite si oficiálny trailer na 20. ročník a už v predstihu sa poriadne navnaďte na tohtoročný Brutal Assault.

BA2015_poster_cs

Oficiálny plagát tohtoročného Brutalu