Joe Satriani vypustil do sveta nový song, W.A.S.P. chystajú ďalší album, Gothoom hlási zmenu v line-upe

Joe Satriani zverejnil novú pieseň. W.A.S.P. chystajú ďalší album. Zmena v line-upe festivalu GOTHOOM. Projekt METAL ALLEGIANCE a kapela ACT OF DEFIANCE sprístupnili nové skladby. COAL CHAMBER majú nový klip.

Joe_Satriani_5973

Joe Satriani

Gitarový virtuóz Joe Satriani zverejnil novú pieseň „Shockwave Supernova“ pochádzajúcu z jeho rovnomennej, v poradí pätnástej štúdiovej novinky. Nový album sa odstane na pulty predajní už 24. júla.

Nový album legendárnej kapely W.A.S.P. dostal názov „Golgotha“ a na pulty predajní sa dostane 2. októbra. Okrem pripravovaného nástupcu 6 rokov starého albumu „Babylon“, majú W.A.S.P. aj ďalšiu novinku. Z kapely po 9. rokoch odišiel bubeník Mike Dupke. Blackie Lawless a spol. zverejnili artwork pripravovaného materiálu.

wasp-golgotha

W.A.S.P. – Golgotha

Festival Gothoom hlási zmenu vo svojom line-upe. Kvôli neschopnosti bookingovej agentúry zabezpečiť európske turné boli death metalisti BROKEN HOPE nútení zrušiť celé turné, tým pádom aj to na Gothoome. Náhrada za nich je viac než slušná a to v podobe rakúskej smečky SHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH, ktorá vznikla na popole sPUNGENT STENCH a ich vystúpenia sa zameriavajú na prehrávanie najväčších peciek z ich diskografie.

Novú skladbu ponúka hviezdny projekt METAL ALLEGIANCE skladajúci sa z rotujúcej zostavy známych hudobníkov. Nižšie si môžete vypočuť skladbu „Can´t Kill the Devil“, ktorú nahrali títo páni mutikanti: Chuck Billy (TESTAMENT) – vokál, Alex Skolnick (TESTAMENT) – hlavná a rytmická gitara, David Ellefson (MEGADETH) – basgitara, Mike Portnoy (ex-DREAM THEATRE) – bicie a Phil Demmel (MACHINE HEAD) spolu s Andreasom Kisserom (SEPULTURA) – doplňujúca hlavná gitara. Rovnomenný album tohto projektu vyjde 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment.

Kapela ACT OF DEFIANCE, ktorú založili po svojom odchode z MEGADETH Chris Broderick a Shawn Drover, zverejnila novú skladbu s názvom „Refrain and Re-Fracture“ (vypočuť si ju môžete TU) z ich chystaného debutu „Birth and the Burial“. Ten vyjde 21. augusta prostredníctvom Metal Blade Records.

Američania COAL CHAMBER na čele s Dez Fafarom sa prezentujú novým videoklipom k songu „Rivals“, ktorý pochádza z ich rovnomennej a aktuálnej nahrávky, s ktorou sa po dlhých rokoch vrátili na scénu.