IRON MAIDEN chystajú novú edíciu piva Trooper. Brutal Assault hlási rozpis kapiel na jednotlivé dni

Z piva „Trooper“ sa predalo už 10 miliónov kusov. IRON MAIDEN chystajú ďalšiu edíciu. Brutal Assault zverejnil rozpis kapiel na jednotlivé dni. Novinky aj od HATE ETERNAL, ANIMALS AS LEADERS a FUCK THE FACTS.

iron-maiden-trooper-666-beer

Etiketa nového piva „Trooper 666“

Trooper“ nie je len obrovský hit IRON  MAIDEN, ale aj značka ich vlastného piva. Počas dvoch rokov sa predalo 10 miliónov fliaš so značkou tohto zlatistého moku. Manažment železnej panny tak prichádza tentokrát s limitovanou edíciou nazvanou „Trooper 666“. Toto pivo bude na žiadosť fanúšikov silnejšie. Obsahovať bude 6,6 % alkoholu. Dostať ho budete môcť od 1. októbra 2015, ale pozor, pôjde o limitovaný počet kusov.

Brutal Assault je tu už čo nevidieť. Presne o 19 dní. Organizátori zverejnili rozpis kapiel, aby fanúšikovia už teraz vedeli, počas ktorého dňa si budú môcť vychutnať svojich obľúbencov. Časový harmonogram v tejto chvíli známy ešte nie je. Kompletný rozpis na jednotlivé dni nájdete na TOMTO ODKAZE.

Death metalisti HATE ETERNAL zverejnili novú skladbu s názvom „Zealot, Crusader of War“ (vypočuť si ju možete TU) z ich v poradí šiestej štúdiovky nazvanej „Infernus“, ktorá vyjde 21. augusta prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Prog metaloví ANIMALS AS LEADERS zverejnili doteraz nevydanú pieseň „Kalimba“, ktorá sa nachádza na tzv. „encore“ edícii ich debutu „Animals as Leaders“ pôvodne vydaného v roku 2009.

Kanadská grindcore úderka FUCK THE FACTS má nový videoklip k songu „Solitude“. Pieseň nájdete na ich chystanom albume „Desire Will Rot“, ktorý uzrie svetlo sveta 25. augusta prostredníctvom labelu Noise Salvation.