AMORPHIS a LAMB OF GOD s novými piesňami. Pozrite si ako sa natáčal klip projektu LINDEMANN

AMORPHIS, LAMB OF GOD, QUEENSRŸCHE a GHOST zverejnili nové skladby. Pozrite si ako LINDEMANN natáčali klip. Phil Rudd (AC/DC) opäť zatknutý.

amorphis-promo-2015

AMORPHIS

Fíni AMORPHIS zverejnili novú skladbu s názvom „Death of a King“ z ich chystanej štúdiovej novinky „Under the Red Cloud“, ktorá vyjde 4. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. V spomínanej piesni hosťujú Chrigel Glanzmann (flauta) z ELUVEITIE  a bývalý bubeník OPETH Martin Lopez (perkusie).

Porciou zverejnených nových skladieb nešetria LAMB OF GOD, ktorí vypustili ďalšiu pieseň, tentokrát nazvanú „Embers“ so speváckym hosťom Chinom Morenom z DEFTONES . Pieseň pochádza z ich nového albumu „VII: Sturm und Drang“, ktorý vychádza 24. júla prostredníctvom labelu Nuclear Blast Entertainment.

Novinku zverejnila aj kapela QUEENSRŸCHE. Pieseň dostala názov „Arrow of Time“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE), bude sa nachádzať na ich chystanej štúdiovej nahrávke, ktorej vydanie je naplánované na október tohto roka prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Aj rockeri GHOST sa prezentujú novým songom „From the Pinnacle to the Pit“ z ich nového, v poradí tretieho albumu „Meliora“. Ten vyjde 21. augusta prostredníctvom Loma Vista Recordings.

Dvojčlenný projekt LINDEMANN ponúka k zaujímavé zábery z procesu natáčania videoklipu ku skladbe „Praise Abort“, ktorá pochádza z debutového materiálu „Skills In Pills“.

Phil Rudd, bubeník kapely AC/DC, bol v sobotu v noci opäť zatknutý vo svojom dome na Novom Zélande. V čase zatýkania mal v dome prostitútky. Zatknutie potvrdil aj Ruddov právnik, no dôvod prečo mu policajti nasadili želiezka, známy nie je. V pondelok (20.7.) by sa mal objaviť na okresnom súde. Ešte pripomenieme, že len nedávno dostal Rudd osem mesačné domáce väzenie kvôli vyhrážaniu zabitím a držaniu drog.