Tvrdo, premyslene a nekompromisne: Američania CARNIFEX prídu predviesť svoj deathcore do Košíc

Košický Club Collosseum si pre nás prichystal na konci júla mimoriadne natlakovanú akciu! Východoslovenskú metropolu príde spustošiť popredné deathcorové komando CARNIFEX!

CARNIFEX (Usa) – deathcore
SHRILL WHISPERS (SK – Bratislava) – deathcore
THE SEARCH (Sk – Prešov) – melodic deathcore

Nedeľa 26.7.2015, Košice – Collosseum

Štart: 18:00, vstupné: 11 € (predpredaj v klube) / 13 € na mieste

Kalifornčania CARNIFEX si svoju cestu začali budovať debutom „Dead In My Arms“, ktorým predviedli, že vedia hrať poriadne tvrdo, moderne a pritom premyslene. V rámci deathcorového žánru šlo o mimoriadnu nahrávku. Jazda pokračovala v slede ďalších štyroch nahrávok, kde kvalita šla ruka v ruke s prepracovanosťou. Minulý rok prišla na svet ich posledná jazda „Die Without Hope“, ktorá zabŕda do progresívnych vôd, pritom však nezabúda na svoju drvivosť! Naživo je to vždy jazda na plné obrátky s nespútanou energiou a rázny útokom na bránu!

Spoločnosť im budú robiť Bratislavčania SHRILL WHISPERS. Mladá partička odchovaná na deathcore, ktorá vie, ako sa poriadne sekajú riffy a drvia pódiá. Akciu otvoria Prešovčania THE SEARCH. Ich deathcorové vyznenie zabŕda do melodického death metalového smeru. Naživo si potrpia na poriadnu dávku energie a živelnosti!

Bude to nekompromisná jazda, nielen pre fanúšikov deathcoru. Práve teraz je čas zahodiť všetky predsudky o tom, že deathcore je záležitosť pre teenage. Táto akcia vám ukáže, že spomínaný žáner môže byť prepracovaný a brutálny! Nezmeškajte túto beštiálnu jazdu, už 26. júla v Collosseu!

FB Event

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

carnifex-kosice-plagat

Plagát ku akcii

Tlačová správa