HELLOWEEN ZVEREJNILI PODROBNOSTI O NOVINKE 7TH SINNERS

Helloween zverejnili obal k novému albumu 7th Sinners. Arcturus vystúpia prvýkrát v USA. Do Fatalist sa vrátil pôvodný bubeník. Artillery pracujú na novom albume.
Legendárna kapela Helloween zverejnila obal k novému albumu 7th Sinners, ktorý vychádza presne na Halloween, teda 31. októbra prostredníctvom SPV Records. Novinka by mala obsahovať 13 skladieb a celková stopáž 7th Sinners bude niečo viac ako hodina. Nový artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Nóri Arcturus, ktorých ústrednou postavou je bývalý člen Dimmu Borgir ISC Vortex, oznámili, že vystúpia na festivale ProgPower USA XII. Vortex sa k účasti na efstivale vyjadril takto: „ProgPower USA 2011 bude prvým koncertom Arcturus po piatoch rokoch. Bude to naše prvé vystúpenie v USA a pretože sme všetci chorí na hlavu, tak zrejme i posledné.“

Kalifornskí deatheri Fatalist oznámili návrat bubeníka Tylera Castra. Ten pôsobil v kapele najprv v období rokov 2007 až 2009 a po ročnej pauze je späť v kapele. Teraz nahradil Seana Jessela. Kapela oznámila, že už aj s pôvodným bubeníkom začala pracovať na nových skladbách pre nadchádzajúci album,

Po úspešnej show v Kodani, na ktorej oslavovala kapela Artillery 25. výročie albumu Fear of Tomorrow, začali títo dáni pracovať na novom albume. Pracovný názov nového albume je zatiaľ 6 a vyjsť by mal 21. marca 2011. Nový materiál bude k dispozícii minimálne v troch rôznych formátoch a bude obsahovať 4 bonusové skladby.