Bleskové správy z táborov kapiel MEGADETH, FEAR FACTORY, NILE, HIM alebo KATAKLYSM

MEGADETH prezradili meno človeka, ktorý im zmixuje novinku. FEAR FACTORY, NILE a DISTURBED zverejnili nové skladby. HIM majú nového bubeníka. BROKEN HOPE vydajú svoje prvé DVD. KATAKLYSM ponúkajú až päticu nových klipov.

megadeth-2015

Aktuálna zostava MEGADETH, ktorá nahrá aj nový album

Dave Mustaine informoval na svojom Twitteri, že nový, v poradí pätnásty štúdiový album MEGADETH mixuje producent Josh Wilbur, ktorý  mixoval a produkoval albumy kapelám ako LAMB OF GOD, GOJIRA či KILLER BE KILLED. Mustaine sa ďalej vyjadril, že po prvom vypočutí mixu piesne „The Threat Is Real“ je jeho prácou nadšený.

Ďalšiu novú skladbu ponúkajú industriálni metalisti FEAR FACTORY. Tentokrát ide o zásek s názvom „Dielectric“, ktorý nájdete na ich novom albume „Genexus“. Ten sa na pulty predajní dostane 7. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.

Death metaloví egyptológovia NILE zverejnili nový song nazvaný „Call to Destruction“, inšpirovaný chorým konaním radikálov, ktorí ničia vzácne historické pamiatky na Blízkom východe. Spomínaná pieseň pochádza z chystanej štúdiovky „What Should Not Be Unearthed“. Tá uzrie svetlo sveta 28. augusta prostredníctvom vydavateľského giganta Nuclear Blast Records.

Do tretice nová skladba aj od navrátilcov DISTURBED. Tí sa prezentujú novým lyric videom k piesni „Immortalized“ pochádzajúcej z rovnomenného, v poradí šiesteho albumu, ktorý vyjde 21. augusta prostredníctvom Reprise Records.

Fínski predstavitelia love metalu, kapela HIM, naverbovala po tohtoročnom odchode bubeníka Mika Kristiana Karppinena, známeho pod pseudonymom Gas Lipstick, nového bicmena, ktorým sa stal Jukka „Kosmo“ Kröger. Ten absolvoval svoj debut 25. júla na prekvapujúcom vystúpení HIM na domácom festivale Qstock. Pôvodne malo ísť o koncert RAMBO RIMBAUD, čo je sólový projekt frontmana HIM, Villeho Vala. A nezabudnite, už 2. augusta sa HIM aj s novou posilou predstavia v Bratislave.

Deatheri BROKEN HOPE vydajú 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records svoje vôbec prvé DVD s názvom „Live Disease at Brutal Assault“. Ako už názov napovedá, materiál sa natáčal na festivale Brutal Assault a to na jeho 19. ročníku, konkrétne 8. augusta minulého roka. Nižšie nájdete aj trailer na spomínané DVD.

O tom, že kanadskí vyznávači kovu smrti KATAKLYSM majú v pláne koncept v podobe zhotovenia videoklipov ku každej skladbe z nového albumu „Of Ghosts And Gods“ (vychádza 31. júla u Nuclear Blast Records) ste sa mohli dočítať aj na našich stránkach. KATAKLYSM rozhodne nelenia a natočili videoklipy už k piatim piesňam z novinky. Vy ich nájdete hneď pod touto správou. Presnejšie ide o skladby „Vindication“, „Thy Serpent´s Tongue“, „Marching Through Graveyards“, „The Black Sheep“ a „Breaching the Asylum“. Takže, príjemné sledovanie.