IRON MAIDEN ponúkajú krátku ochutnávku z chystaného dvojalbumu. Info aj od MOTÖRHEAD alebo SOULFLY

IRON MAIDEN ponúkajú prvú ochutnávku z nového dvoj albumu. MOTÖRHEAD, STRATOVARIUS a SOULFLY zverejnili nové skladby. Ďalšie informácie z táborov kapiel SAXON, TRIVIUM, FAITH NO MORE, ANNIHILATOR a TERROR.

iron-maiden-2014

IRON MAIDEN

Metaloví titáni IRON MAIDEN ponúkajú pol minútovú ochutnávku z ich nového dvoj albumu „The Book of Souls“, ktorý vyjde 4. septembra. Hneď pod bleskovou správičkou nájdete spomínanú ukážku.

Nezničiteľní MOTÖRHEAD zverejnili lyric video ku skladbe „Electricity“ z ich novej radovky nazvanej „Bad Magic“. Tá vyjde 28. augusta prostredníctvom labelu UDR Music. My ešte dodáme, že 17. februára 2016 predvedú MOTÖRHEAD  svoj hlučný rock´n´roll aj v Bratislave.

Fínski melodici STRATOVARIUS vypustili do sveta taktiež nové lyric, ktoré je k songu „Shine in the Dark“, pochádzajúceho z novej dosky „Eternal“. Tá uzrie svetlo sveta 11. septembra prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.

Do tretice ponúkajú lyric video aj SOULFLY, presnejšie k piesni s názvom „Sodomites“, pochádzajúcej z ich v poradí desiatej štúdiovky „Archangel“, ktorá sa na pulty predajní dostane 14. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment. V spomínanej piesni hosťuje vokalista Todd Jones z powerviolenceovej úderky NAILS.

Metaloví veteráni SAXON oznámili, že ich nový, v poradí už 21. štúdiový album s názvom „Battering Ram“ vyjde 16. októbra prostredníctvom UDR Music. Nová nahrávka, ktorej artwork nájdete nižšie, bude obsahovať 10 skladieb a k titulnej už stihli natočiť aj videoklip.

saxon-batering-ram

SAXON – Battering Ram

Kapela TRIVIUM prezradila, že ich nový album ponesie názov „Silence in the Snow“ a vyjde 2. októbra prostredníctvom Roadrunner Records. Úlohy producenta sa na novej doske zhostil Michael „Elvis“ Baskette a o mix sa postaral Josh Wilbur. Nižšie nájdete aj videoklip k piesni „Silence in the Snow“.

Formácia FAITH NO MORE sa prezentujú novým videoklipom k piesni „Superhero“ z ich aktuálnej a comebackovej nahrávky „Sol Invictus“. Klip sa natáčal 8. mája počas koncertu v Detroite.

Ako viete už aj z našej stránky, Kanaďania ANNIHILATOR vydajú 18. septembra prostredníctvom vydavateľstva UDR Music nový, v poradí pätnásty štúdiový album „Suicide Society“. K titulnej skladbe z neho natočili obrazový materiál. Hlavná postava kapely a zakladajúci člen Jeff Waters opäť zložil všetky skladby, nahral vokály, gitary, basgitaru a takisto sa postaral o produkciu a finálny mix.

Hardcoristi TERROR natočili nový klip ku skladbe „Mind at War“ z ich štúdiovej novinky „The 25th Hour“, ktorá vyjde už o pár dní, konkrétne 7. augusta prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.