Terchovský budzogáň oznámil headlinera: Tešiť sa môžete na HAMMERFALL

Festival Terchovský budzogáň pritvrdí. Organizátori oznámili ďalšie veľké a legendárne meno zo Švédska. Nenechajte si ujsť rozlúčku s festivalovým letom na Slovensku.

Festival Terchovský budzogáň po ročnej pauze udrie poriadne tvrdo, veľkou dávkou rockovej hudby v amfiteátri Nad Bôrami v Terchovej na konci augusta. Posledný augustový víkend festival okrem už zverejnených mien pritvrdí aj rocková smršť zo Švédska, skupina HAMMERFALL.

Zoznam zahraničných, slovenských a českých rockových hviezd, ktoré vystúpia 28.8. – 30.8.2015 na pódiu Terchovského budzogáňa sa ustálil na slušný trojdňový náklad poctivého rocku a metalu.

hammerfall-2015

HAMMERFALL

zahraničné: HAMMERFALL (SE), KORPIKLAANI (FIN, DESTRUCTION (DE), FREEDOM CALL (DE), BATTLE BEAST (FIN), PAPILAR (PL)
Slovenské: HORKÝŽE SLÍŽE, SLOBODNÁ EURÓPA, THE PARANOID, INEKAFE, DORIAN GRAY, ARZÉN, KONFLIKT, ZÓNA A, MAD FREQUENCY, CALIBER X, EVERLONG, EX PULSE, THE LAMPIONS, STORMCLEAR, RUST2DUST, EUFORY, WASTED STRINGS
České: TOTÁLNÍ NASAZENÍ, ŠKWOR, DOGA, THE SNUFF

Počas troch plnohodnotných dní festivalu si budú môcť návštevníci festival okrem viac ako 33 hodín koncertov 27 skupín užívať aj rôzne sprievodné atrakcie, súťaže, prekvapenia a aj piatkovú a sobotňajšiu nočnú rockovú nakladačku Rada Meššu z Rockovej republiky.

Záujem o festival je po ročnej pauze opäť veľký. O tom, že to bude to dôstojná a dôkladne tvrdá rozlúčka so slovenským festivalovým letom 2015 svedčí aj to, že limitovaná, prvá várka najlacnejších permanentiek sa vypredala skôr, ako bol stanovený termín ich predaja. Ich cena sa bude postupne zvyšovať. Stále však bude oproti iným festivalom za veľmi prijateľnú cenu.

Permanentky na festival sa predávajú  v sieti Ticketportal. V predpredaji budú iba trojdňové permanentky, vstupenky na jednotlivé dni sa budú predávať iba na mieste.

Aktualizované info nájdete TU.

terchovsky-budzogan-banner-partneri

Aktuálny banner Terchovský budzogáň

Tlačová správa