SLOVÁCI RUST2DUST OFICIÁLNE PREDSTAVIA SVOJ VIDEOKLIP

VIDEO RELEASE PARTY

V sobotu 9. októbra 2010 sa v bratislavskom klube Randal uskutoční ojedinelá akcia. Metalová formácia Rust2Dust  z Bratislavy oficiálne predstaví svoj nový videoklip k skladbe Hate.
Kapela Rust2Dust si svoj oficiálny debut odohrala toho roku ako predkapela známej americkej formácie Lamb Of God v bratislavskom Majestic Music Clube. R2D vznikli v septembri roku 2009 na troskách úspešnej bratislavskej skupiny Rumburax. Svoje sily spojili gitaristi Martin „Semish“ Semjan (Candy Core, Rumburax) a Martin „Ondro“ Ondrejička (Core F.S., Rumburax), bagitarista Richard „Richie“ Potzner (Core F.S., Rumburax), bubeník Marek Matejov (Canis Lupus, Rumburax)  a mladý talentovaný spevák Tomáš „Bujón“ Buroň (Arva). Žánrovo pokračuje Rust2Dust podobným smerom, stále je to kus poctivého nefalšovaného metalu obsahujúceho prvky z crossoveru, metalcoru i nu-metalu.  Skupina Rust2Dust je hlavne skúsenou živou kapelou a práve svojou živelnou a energiou nabitou show presvedčí aj náročného diváka.

Ako hostia na party vystúpia výborné skupiny [sic], Disconcrete a The Undying Core, ktoré netreba fanúšikom metalového podsvetia predstavovať. Táto akcia má však svojou dramaturgiou ambíciu ašpirovať na akciu jesene. Na diváka tam čaká niekoľko veľmi zaujímavých prekvapení a špeciálnych hostí, nehovoriac o možno najväčšom ťaháku: vstupné na akciu je dobrovoľné.

Viac info na:
http://www.rust2dusk.sk/
http://www.bandzone.cz/rust2dust
http://www.facebook.com/rust2dust#!/pages/rust2dust/346915619742?ref=ts

Tlačová správa