Nové informácie od FEAR FACTORY, ROTTING CHRIST, SHINING alebo DISTURBED

FEAR FACTORY majú nový videoklip. ROTTING CHRIST dávajú fanúšikom priestor na novom albume. SHINING (Nor), GHOST, DISTURBED a MYRKUR zverejnili nové piesne.

fear-factory-2015-bell-cazares

FEAR FACTORY

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY natočila nový videoklip ku skladbe „Dielectric“, ktorá pochádza z ich čerstvo vydanej novej štúdiovky „Genexus“.

Gréci ROTTING CHRIST dávajú svojím fanúšikom možnosť podieľať sa na ich chystanom novom albume. Kapela hľadá „hlasy“ do refrénu nového songu a tak vyzýva fanúšikov. Tí môžu svoj scream či growling zasielať v akomkoľvek formáte na sakis@rotting-christ.com alebo rchrist@ath.forthnet.gr. A čo majú hučať do mikrofónov? Ide o slová: „Apage Satana“.

Nóri SHINING sa prezentujú novým singlom „The Last Stand“ z chystanej radovky „International Blackjazz Society“, ktorá im vyjde 16. októbra prostredníctvom labelu Spinefarm Records.

Švédski rockeri GHOST zverejnili novú pieseň s názvom „Majesty“, pochádzajúcu z ich nového albumu „Meliora“, ktorý uzrie svetlo sveta 21. augusta prostredníctvom vydavateľstva Loma Vista Recordings.

Aj kapela DISTURBED ponúka novú vec, konkrétne song s názvom „What Are You Waiting For“, ku ktorému zverejnili lyric video. Spomínaná skladba pochádza z ich comebackovej nahrávky „Immortalized“. Tá vychádza 21. augusta prostredníctvom Reprise Records.

Nakoniec ponúkame novú pieseň aj od black metalového projektu MYRKUR. Ide o pieseň „Mordet“, ktorú nájdete na debutovom albume „M“ s dátumom  vydania stanoveným na 21. augusta. Distribúciu nahrávky zabezpečí label Relapse Records.