GORGOROTH SA V RÁMCI TURNÉ PREDSTAVIA AJ NA SLOVENSKU

Gorgoroth zavítajú v rámci turné na Slovensko. Rob Zombie pripravuje nový film. Američania Redemption začali pracovať na novom albume. Imagika usilovne hľadá nového speváka.
Nórski blackáči Gorgoroth potvrdili ďalšie nové miesta na svojom európskom turné Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt European Tour. Fanúšikov v Česku a na Slovensku tým uršite potešili, pretože títo neznabohovia sa najprv predstavia 20. novembra v Prahe a o deň neskôr v bratislavskom Majestic Music Clube.

Haunted Movies odhalili meno ďalšieho filmu, ktorý bude režírovať Rob Zombie. Malo by ísť o fil The Lord of Salem, v ktorom vás Zombie aj ako autor scenára prenesie o 300 späť do obdobia čarodejníc.

Americká progresívna kapela Redemption momentálne píše materiál pre nový album. Kapela vyberá názov albumu z troch rôznych možností. Noonday Devil, Dreams From the Pit alebo Rain In My Soul. Album by mal vyjsť niekedy v roku 2011.

Ďalší američania, tentokrát Imagika hľadajú nového speváka. Kapelu prednedávnom opustil Norman Skinner. „Imagika hľadá nového speváka, posielajte svoje fotky a audio nahrávky. Proces vyberania speváka prebehne v San Franciscu. Hľadáme agresívny hlas so schopnosťou spievať. Záujemcovia píšte na imagikametal@gmail.com,“ stojí v oficiálnej správe kapely.