Premiéra nového singlu IRON MAIDEN, vypočujte si ho! IMMORTAL napokon budú pokračovať ďalej bez Abbatha

IRON MAIDEN vypustili do sveta novú skladbu! Napokon predsa len IMMORTAL budú pokračovať. NILE, TRIVIUM a MALEVOLENT CREATION  zverejnili nové skladby. Vypočujte si nový song aj od IHSAHNA. Slováci SYMFOBIA točia videoklip.

iron-maiden-2014

IRON MAIDEN

A je to to tu! IRON MAIDEN vydajú už začiatkom septembra nový očakávaný dvojalbum „The Book of Souls“. Pokým sa tak stane navnaďte sa zatiaľ ukážkou novej piesne. Práve dnes má exkluzívnu premiéru ich nová pieseň „Speed of Light“, ktorú nájdete nižšie.


Iron Maiden New Single – Speed of Light by dm_516b0d2d0f9c5

Nórska black metalová stálica IMMORTAL bude predsa len pokračovať! Ako už určite viete, tohto roku to začalo medzi jednotlivými členmi škrípať, čoho výsledkom bola snaha frontmana Abbatha o získanie práv k menu IMMORTAL. Tento pokus bol neúspešný  a prekazili mu gitarista Demonaz a bicmen Horgh. Abbath sa rozhodol pokračovať v tvorbe pod vlastným pseudonymom. Zdalo sa, že značka IMMORTAL je už teda mŕtva, no v týchto dňoch prišla informácia, že Demonaz a Horgh pracujú na novej nahrávke, ktorá vyjde pod značkou IMMORTAL a o samotné vydanie albumu sa postará Nuclear Blast Records. „Immortal sa nikdy nezastavili, len sme museli prejsť dlhým súdnym procesom. Immortal je viac ako len kapela a ešte viac ako len forma hudby. Odchod jedného člena to nemôže zmeniť. Budeme pokračovať v tom, čomu veríme,“ píše sa vo vyhlásení dvojice.

Egyptológovia NILE zverejnili nové lyric video ku skladbe „Evil to Cast Out Evil“, ktorú nájdete na ich novom štúdiovom albume „What Should Not Be Unearthed“. Ten vychádza 28. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Američania TRIVIUM zverejnili nový song s názvom „Blind Leading the Blind“ z ich chystanej novej štúdiovky „Silence in the Snow“, ktorej vydanie je naplánované na 2. októbra prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

Deatheri MALEVOLENT CREATION vypustili do sveta nové lyric video k piesni „Blood of the Fallen“ z ich v poradí dvanástej radovky nazvanej „Dead Man´s Path“ s dátumom vydania stanoveným na 18. Septembra. Nahrávka sa na pulty predajní dostane vďaka vydavateľstvu Century Media Records.

Vypočujte si novú skladbu „My Heart Is of the North“ od IHSAHNA, ktorú zahral na festivale Heavy Montreal v Kanade. Nový a zatiaľ bezmenný štúdiový album by mal IHSAHN vydať na začiatku budúceho roka.

Nitrianska skupina SYMFOBIA počas posledného mesiaca usilovne pracuje na novom videoklipe ku piesni „Dragon“, ktorý pochádza z ich debutového albumu „Way of the Queen“. Videoklip sa natáča pod taktovkou Filthy Monkeys Crew a už čoskoro sa môžete tešiť na jeho premiéru.