IRON MAIDEN nahrali videoklip k novému singlu, RAMMSTEIN vydajú nové DVD

IRON MAIDEN s novým klipom. RAMMSTEIN vydajú nové DVD. DARKTHRONE v štúdiu. AHAB zverejnili nový song.

ironmaiden-band-promo

IRON MAIDEN

Prešlo iba pár dní a už tu máme aj nový videoklip k nedávno zverejnenému singlu „Speed of Light“ od legiend IRON MAIDEN. Pieseň sa bude nachádzať na chystanom dvojalbume „The Book of Souls“, ktorý vyjde 4. septembra prostredníctvom Parlophone Records.

Nemecká kapela RAMMSTEIN vydá 25. septembra prostredníctvom vydavateľstva Island/UMe nové 2DVD/Blu-ray s názvom „Rammstein in Amerika“, ktoré sa natáčalo počas koncertu v Madison Square Garden. Okrem samotného koncertu ponúkne DVD aj dokument a 20-minútový materiál procesu tvorby ich albumu „Liebe Ist Für Alle Da“. Nižšie nájdete aj trailer.

Legendárna formácia DARKTHRONE sa počas víkendu odobrala do Necrohell II Studios, kde nahráva materiál (určite nám opäť nadelia poriadny old-school) pre ich nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. Termín vydania novej nahrávky nie je zatiaľ stanovený, ale objaviť by sa mohla začiatkom budúceho roka a je dosť možné, že sa dočkáme textov v nórčine.

Doom metalisti AHAB zverejnili novú skladbu s názvom „The Isle“ z ich chystanej štúdiovky „The Boats of the Glen Carrig“, ktorá vyjde 28. augusta prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.