GWAR ZVEREJNILI PODROBNOSTI O NOVOM ALBUME

Gwar dokončili práce na novom albume. K dispozícii je na internete už aj jedna skladba a u nás si môžete pozrieť artwork k ich novinke. Accept pripravujú európske turné. White Skull opustil spevák a aj basgitarista. Švédi Slodust pracujú na novom albume.

Američania Gwar dokončili práce na novom albume Gwars Bloody Pito f Horror. Nový album vyjde 9. novembra prostredníctvom Metal Blade. Nová skladba Zombies March! Si môžete vypočuť na serveri Bloody-Disgusting.com. Kapela plánuje k tejto skladbe natočiť aj videoklip. Kapela zverejnila aj artwork k novému albumu, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami.

Accept pripravujú oficiálne turné k novému albumu Blood of the Nations. Európske turné bude zahrňovať 23 koncertov v rozmedzí jedného mesiaca. Šnúra sa začne 14. januára v Nemecku a skončí 13. februára v gréckych Aténach. Accept sa počas turné predstavia aj v zlínskom Masters of Rock Café a to 12. februára. Žiaľ Slovensko v ich zastávkach nefiguruje, ale okrem Zlína to budú mať slovenskí fanúšikovia najbližšie napríklad do Viedne (1.2.2010) alebo do Budapešti (2.2.2010).

Taliansku kapelu White Skull opustil v auguste spevák Elisa „Over“ De Palma a v týchto dňoch ho nasleduje aj basák Jo Radi. „Jo už nie je basgitaristom White Skull. Jeho odchod prebehol v priateľskom duchu a chceme uistiť fanúšikov, že posledné personálne odchody nebudú mať žiadny vplyv na kariéru a rovnováhu White Skull. Momentálne hľadáme nového basáka. Záujemcovia môžete kontaktovať manažéra kapely Maxa Zorziho na mail hard-heavy@libero.it,“ stojí v oficiálnej správe White Skull ku vzniknutej situácii.

Švédska skupina Slodust začne 2. decembra nahrávať nový album Land of Sleep spoločne s priateľmi kapely Hugom Tegeniusom a Niklasom Olssonom (ex-Slodust). Slodust dávajú skaldby momentálne dohromady, takže podľa ich vlastných slov majú dva mesiace nato, aby ich vyšperkovali do dokonalosti.