DEATH ANGEL NATOČILI NOVÝ VIDEOKLIP

Death Angel zverejnili svoj nový videoklip. Fínov To/Die/For opustil bubeník. Belgičania Agatocles vydajú nový album. Bývalý člen Carcass Bill Steer sa stal členom Angel Witch.
Americkí thrasheri Death Angel zverejnili nový videoklip ku skladbe Trice z nového albumu Relentless Retribution. Klip režíroval Robert Sexton, ktorý pracoval už napríklad aj so Soulfly. Klip nájdete pod novinkami.

Fínskych gothicov To/Die/For opustil bubeník Tonmi Lillman. Podľa vyjadrenia kapely sa Tonmi rozhodol opustiť kapelu, pretože pracuje na viacerých projektoch a taktiež aj mal na odchod z kapely aj iné, bližšie nešpecifikované dôvody.

Belgická grindová partička Agathocles vydá nový album This Is Not A Threat, Its A Promise. Novinka by mala vyjsť v strede októbra prostredníctvom Selfmadegod Records. Nových 27 songov sa nahrávalo v belgickom štúdiu Soundshape Studios.

Bývalý gitarista legendárnych Carcass, Firebird alebo Napalm Death, Bill Steer sa stal členom britskej kapely Angel Witch. Fanúšikom sa Steer predstaví až na budúci rok, kedy začne kapela koncertovať.