Lotyši NEGLECTED FIELDS a Slováci ABSTRACT na spoločnom mini turné po Slovensku a Česku

Lotyšská kapela NEGLECTED FIELDS si na začiatok septembra pripravila mini turné po Slovensku, pričom nevynechá ani jedno české mesto. Spoločnosť im budú robiť uznávaní ABSTRACT.

NEGLECTED FIELDS (Lat) – technical progressive death metal
ABSTRACT (Sk – Banská Bystrica) – instrumental metal

Štvrtok 3.9.2015, Bratislava – U Očka (+ AEON WINDS, SINNERS MOON)
Piatok 4.9.2015 (pia), Třinec – Barrocko (+ GUTTER SLUT, PANTER)
Sobota 5.9.2015 (sob), Banská Bystrica – RC Tartaros (v rámci „Under Tartaros Fest“)
Nedeľa 6.9.2015 (ned), Košice – Collosseum (+ RENAISSENSE)

neglected-fields-abstract-mini-tour-2015

Oficiálny banner k miniturné

NEGLECTED FIELDS je popri SKYFORGER určite jedna z najznámejších lotyšských kapiel a teraz prichádza po dlhých rokoch opäť na Slovensko. A to rovno na tri koncerty, pričom navštívia postupne 3.9. Bratislavu – U Očka, 5.9. Banskú Bystricu – Tartaros RC a 6.9. Košice – Collosseum Club. Nezabudli však ani na Českú republiku, kde svojou návštevou poctia mesto Třinec.

Kapela NEGLECTED FIELDS vznikla v roku 1994, na konte má tri dlhohrajúce albumy a svojim originálnym, nezameniteľným technical/progressive death metalom si získali mnoho fanúšikov po celej Európe.

Spoločnosť im nebude robiť nik iný, než naši inštrumentalisti ABSTRACT. Tí minulý rok vydali pod časopisom Pařát svoj tretí album „Lightheory“, ktorý zaznamenal pozitívne ohlasy u množstva fanúšikov. Už teraz je jasné, že táto dvojica kapiel nenechá nikoho na pochybách, že svoje nástroje ovládajú skvelo a predvedú intenzívny hudobný zážitok. Na každom koncerte doplní tento tandem vždy ešte minimálne jedna predkapela.

Tlačová správa