V Považskej Bystrici opäť zazvoní metalový budík: DEPRESY, RAMCHAT, EMPYRION a ďalší budú pomáhať deťom v nemocnici

Opäť po roku tu máme spojenie metalovej hudby s dobročinnými úmyslami. V Považskej Bystrici opäť zvoní metalový budík!

DEPRESY (Sk – Trenčín) – death/black
RAMCHAT (Sk – Martin) – pagan black/death
EMPYRION (Sk – Nitra) – symphonic black/death
NAHUM (Cze) – death/thrash
ADNIHIL (Cze) – death

Sobota 12.9.2015, Považská Bystrica – Apollo Music Club

Štart: 18:00, vstupné: 3 eurá

V Apolle v Považskej Bystrici si zahrá pätica metalových kapiel za účelom vyzbierania výťažku pre detské oddelenie v miestnej nemocnici. Čo nám to teda prepláchne sluchovody?

České vlajky budú zastupovať death metalisti ADNIHIL. Surové a tradičné riffy kovu smrti spojené s dravým nasadením a diabolskou melodikou z vás poriadne vyžmýkajú všetok pot! Nebude to jediná kapela, ktorá k nám príde od západu. Ostravčania NAHUM nám predvedú zdravú energickú bombu plnú melódií na prelome thrash metalu a death-u. K tomu za biciu súpravu zasadol nový člen, Brighter, známy to drvič bubnov v REVENGE DIVISION.  Nezmeškajte jeho premiéru s touto kapelu na domácej pôde!

Z Nitry príde drvivé komando EMPYRION, ktoré mieša black metalovú temnotu so silou death metalu a celé to obaľuje do symfonického podkladu. Ich koncerty sú plné sily a drvivosti, kde ich hudba pôsobí ako kovová päsť na vaše uši!

Legendárna kapela DEPRESY po dlhšom stagnovaní opäť vystúpi na pódiu. Začína sa hovoriť o nasledovníkovi šesť rokov starého „Morph – Near Death Experiences“, zaznejú aj nové tóny? Príďte si to overiť na vlastné uši.

Tradičnú slovenskú kultúru a božstvá zastávajú Martinčania RAMCHAT. Zasadili ich do death/blackového šatu a dodali tomu Perúnske gule! Mikrofónu sa ujíma nová posila, Maťo „Valki“ Valkár, ktorého hlas môžete počuť v kapelách SUBURBAN TERRORIST alebo PORFYRIA. Večer plný skvelej hudby, rôznych nevídaných zážitkov a to všetko za účelom dobrej veci! Príďte podporiť túto zaujímavú akciu!

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

FB Event

budik-povazska-bystrica-plagat-2015

Plagát ku akcii

Tlačová správa