Lemmyho zdravotný stav sa opäť zhoršil: MOTÖRHEAD rušia koncerty

MOTÖRHEAD rušia ďalšie koncerty. Lemmyho zdravotný stav sa opäť zhoršil. DEF LEPPARD chystajú nový album. ANTHRAX zverejnili video z procesu nahrávania nového albumu. AUTOPSY vydajú nový album a kompiláciu.

lemmy-kilmister-stage

Lemmy Kilmister – legenda.

So zdravotným stavom Lemmyho Kilmistera, frontmanom legendárnych MOTÖRHEAD, to opäť nevyzerá dobre. Pred pár dňami v Salt Lake City ukončila kapela svoj set po štyroch skladbách a následne sa Lemmy pobral z pódia preč. Dôvodom mala byť vysoká nadmorská výška a s tým súvisiace problémy s dýchaním. Nasledujúci koncert v Denveri (v ešte väčšej nadmorskej výške) ani neprebehol. V utorok 1. septembra v texaskom Austine Lemmy po troch skladbách oznámil „I can´t do it“ a odišiel z pódia. Najnovšie správy z tábora MOTÖRHEAD hovoria, že kapela nevystúpi na ďalších akciách, kým si ich frontman poriadne neodpočinie.

Anglickí rockeri DEF LEPPARD chystajú nový eponymný štúdiový album, ktorého vydanie je naplánované na október tohto roka. Nová nahrávka bude obsahovať 14 skladieb so stopážou 55 minút.

Kapela ANTHRAX dokončuje práce na svojom novom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorého vydanie je naplánované na začiatok budúceho roka prostredníctvom Megaforce Records a nové zábery z procesu nahrávania kapela zverejnila v nasledujúcom videu.

 

Old schooloví death metalisti AUTOPSY vydajú 27. novembra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records nový štúdiový album s názvom „Skull Grinder“. Materiál vyjde výhradne na vinyle a obsahovať bude 7 nových zárezov. Ďalšou novinkou z ich tábora je vydanie 4-diskovej kompilácie „After the Cutting“ spolu so 72-stránkovou knihou o histórii tejto legendárnej death metalovej smečky. Jednotlivé CD budú obsahovať nový album „Skull Grinder“, staré demáče, nahrávky zo skúšobne, živáky a pod. Táto kompilačka vyjde 13. novembra takisto prostredníctvom Peaceville Records.

autopsy-skull-grinder

AUTOPSY – Skull Grinder