Kirk Hammett o novom albume METALLICY, SLAYER zverejnili ďalšiu pieseň

Kirk Hammett prezradil niečo o tvorbe nového albumu METALLICA.  SLAYER zverejnili ďalší nový song. GRAVE zas artwork novej nahrávky. Novinky aj od GRAVE DIGGER a UGLY KID JOE.

Metallica-2014

METALLICA

Gitarista legendárnej kapely METALLICA, Kirk Hammett, v rozhovore pre americké rádio sa vyjadril aj k tvorbe nového albumu. Ako to teda vyzerá s dlho očakávanou doskou? „Každý deň pracujeme na tom a pripravujeme sa niektoré veci nahrať. Je to však ešte stále skorý proces. Viete, piesne, ktoré nahráme môžu skončiť na albume a nemusia. Je to jedna z tých vecí kedy sa snažíme prejednať všetok materiál a prísť na čo najlepší spôsob, ako sa pohnúť vpred. A to je to, kde sa práve nachádzame,“ vyjadril sa známy gitarista. Podľa ďalších Hammettových slov, v kapele nie sú viazaní žiadnym rozvrhom a je to o voľnom prístupe, nájsť si čas robiť muziku. „Nikto nemá inú možnosť v tejto veci. My všetci máme rodiny, všetci máme kapelu a všetci máme aj iné záležitosti v našich životoch, je to ťažké naplánova, aby sme boli všetci štyria v jednej miestnosti a nie je to o tom, že by sme nechceli. Len sú tu ďalšie faktory, ale robíme čo je v našich silách,“ doplnil Kirk.

Záplava noviniek z tábora thrash metalových SLAYER pokračuje. Tentokrát kapela zverejnila ďalší nový song, ide o pieseň „You Against You“ (vypočuť si ho môžete TU) a zároveň si na TOMTO ODKAZE môžete pozrieť video z procesu natáčania nového klipu k titulnej piesni „Repentless“. Pripomíname, že rovnomenný štúdiový album vychádza 11. septembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Švédski death metalisti GRAVE vydajú 16. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nový štúdiový album s názvom „Out of Respect for the Dead“. Jeho artwork, ktorého autorom je Costin Chioreanu, nájdete nižšie.

grave-out-of-respect

GRAVE – Out of Respect for the Dead

Nemci GRAVE DIGGER vydajú 23. októbra prostredníctvom labelu Napalm Records kompiláciu „Exhumation – The Early Years“ k oslave ich 35-ročného pôsobenia na scéne. Kompilácia bude obsahovať ich klasické hity v súčasnom zvukovom kabáte, keďže jednotlivé songy nahrali nanovo. Na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť ukážku v podobe piesne „Stand Up and Rock“.

grave-digger-exhumation

GRAVE DIGGER – Exhumation – The Early Years

Rockeri UGLY KID JOE zverejnili lyric video k novej piesni „Hell Ain´t Hard to Find“ z ich nového albumu „Uglier Than They Used ta Be“, s ktorým prichádzajú po 19. rokoch od poslednej štúdiovky. Novinka uzrie svetlo sveta 16. októbra prostredníctvom Metalville/UKJ Records.