Trojica kapiel GOD DEFAMER, HOLOTROPIC a LUNOKHOD na septembrových potulkách po Slovensku

V jeden septembrový víkend si na spoločné potulky slovenskom vyjde trojica kapiel venujúca sa metalovým a rockovým žánrom z originálneho a sviežeho pohľadu.

GOD DEFAMER (Sk) – progressive death metal
HOLOTROPIC (Sk – Bratislava/Revúca) – progressive extreme metal
LUNOKHOD (Sk – Košice) – alternative hardcore

Piatok 25.9.2015, Košice – Collosseum
Sobota 26.9.2015, Brezno – Bombura

V piatok 25.9. v Košiciach a v sobotu 26.9. v Brezne si prídu na svoje fanúšikovia tvrdých gitár, ale aj kvality a muzikálnosti v spoločnosti GOD DEFAMER, HOLOTROPIC a LUNOKHOD.

GOD DEFAMER
Hlavní reprezentanti technického death metalu na Slovensku budú prezentovať svoj stále aktuálny album „Relics“, na ktorom ukázali, že vedia žáner ohýbať všetkými smermi a pridali množstvo progresívnych prvkov. Po dlhšej dobe koncertného pauzovania sa opäť rozbehli a svoje energiou nabité vystúpenie nám naservírujú bez kompromisov.

HOLOTROPIC
Progresívny extrémny metal so základmi v technickom death metale, s nie práve pesničkovou formou, presahmi do viacerých ďalších žánrov a štipkou orientálnej melodiky. Tak by sa dala stručne charakterizovať ťažko preniknuteľná zmes, ktorú pripravuje táto bratislavská partia. So svojím minuloročným debutom „Permeate“ získavajú samé pozitívne ohlasy a dúfame, že naživo potvrdia, že to nie je len tak pre nič za nič.

LUNOKHOD
Košická trojica skúsených hudobníkov sa prezentuje svojím alternatívnym poňatím hardcoru, rocku s niekedy až punkovou skočnosťou a dravosťou. Majú na konte dve podarené EP („Lunokhod“, „Black Flame Burning“) a momentálne majú hotový dlhohrajúci album, ktorý sa čoskoro dostane na svetlo sveta. Naživo určite zaznejú mnohé skladby aj z neho.

god-defamer-kosice-plagat

Plagát tu košickému koncertu

god-defamer-brezno-plagat

Plagát ku breznianskemu koncertu

Tlačová správa