EXHUMED PRACUJÚ NA NOVINKE, EKTOMORF VYDAJÚ NOVÝ ALBUM

Exhumed pracujú na novom albume. Ektomorf vydajú nový album. Communic začnú v januári 2011 pracovať na novinke. Gwar zverejnili podrobnosti o novom albume. Španieli Angelus Apatrida nahrali videoklip.
Gore metalová formácia Exhumed v súčasnosti usilovne pracuje na novom, zatiaľ bezmennom albume. V súčasnosti prebieha nahrávanie v Arizonskom štúdiu so zvukovým inžinierom Ryanom Butlerom (Misery Index), kde pracujú na vokáloch, base a gitarách. Bubeník Danny Walker už predtým nahral svoje časti v Trench Studios spoločne s Johnom Haddadom. Neskorší mix a mastering prebehne pod dohľadom Briana Elliotta (Graves of Valor) v Mana Recording Studios (Cannibal Corpse, Nile).

Maďarská kapela Ektomorf vydá svoj nový album Redemption 17. decembra prostredníctvom AFM Records. Novinka sa natáčala s Tue Madsenom v jeho Antifarm Studios v Dánsku.

Nórske trio Communic pripravuje nahrávanie štvrtého albumu. Nahrávať by sa malo začať začiatkom budúceho roka. Kapela dúfa, že pokračovateľa Payment of Existence vydá v júni 2011.

Kapela Gwar zverejnila podrobnosti o pripravovanom albume Bloody Pit of Horror, ktorý vyjde 9. novembra prostredníctvom Metal Blade. „Sme si plne vedomí toho, že tak ako sa volá náš nový album sa volá aj jeden film. Chcem vás uistiť, že naša novinka nemá s tým filmom nič spoločné. Snáď nás nebude nik žalovať,“ prezradil vokalista Oderus Urungus. Na novinke sa dostalo 11 nových skladieb.

Španielska thrashmetalová formácia zverejnila Angelus Apatrida zverejnila svoj videoklip z aktuálneho albumu Clockwork, ktorý je na skladbu Clock Off. Video nájdete nižšie.