DICKINSON NOMINOVANÝ NA FACE OF TRAVEL 2010

Bruce Dickinson je favoritom na zisk ocenenia Face of Travel 2010. Dozviete sa podrobnosti o novinke Solefald. Between the Buried and Me pripravujú nové EP. The Autumn Offering opustil gitarista Church.

Spevák Iron Maiden Bruce Dickinson je podľa Focus On Travel jedným z favoritov na víťazstvo v ankete World Travel Awards nazvanej Face of Travel 2010. Táto cena sa odovzdáva celebrite, ktorá najviac prispela k rozvinutiu cestovného ruchu za uplynulý rok. Dickinsonovými konkurentami sú Arnold Schwarznegger, David Beckham, Kevin spacey, Usain Bolt, Rafael Nadal a Kevin Costner. Víťaz bude známy 7. novembra na tohtoročnom WTA Grand Final v Londýne.

Nórska avantgardná kapela Solefald pripravuje nový album s názvom Norron Livskunst. Nový album by mal vyjsť 15. novembra prostredníctvom Indie Recordings. Na novinke bude desať nových skladieb. Na svojom Myspace profile (www.myspace.com/solefaldofficial) zverejnila kapela skladbu Vitets Vidd I Verdi. Pod novinkami nájdete artwork k novému albumu.

Američania Between the Buried and Me sú v štúdiu, kde začali nahrávať nové a zatiaľ bezmenné EP. To by malo vyjsť začiatkom budúceho roka. 

The Autumn Offering sa rozhodol opustiť gitarista Tommy Church. „Cítim, že treba ísť ďalej svojím životom,“ stojí okrem iného v oficiálnom gitaristovom vyjadrení. Tommymu budú chýbať aj fanúšikovia, aj bývalí spoluhráči.