GALADRIEL oslavujú 20 rokov: Na špeciálnom turné v 3 slovenských mestách pokrstia nové EP

GALADRIEL pokrstia nové EP v troch slovenských mestách – Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach. Ako hostia vystúpia Rumuni GOTHIC a Slováci APRIL WEEPS.

GALADRIEL (Sk – Bratislava) – dark metal
GOTHIC (Rom) – gothic/doom metal
APRIL WEEPS (Sk – Dunajská Streda) – atmospheric metal

Štvrtok 5.11.2015, Bratislava – Randal
Piatok 6.11.2015, Banská Bystrica – Klub 77
Sobota 7.11.2015, Košice – Collosseum

Štart: 19:00 (všetky koncerty), vstupné: 5 eur (všetky koncerty)

galadriel-2015

GALADRIEL

Slovenskí dark metalisti GALADRIEL tento rok oslávili 20 rokov svojej existencie a pri tejto príležitosti vydali špeciálne EP „Lost In The Ryhope Wood“, ktoré vznikalo v aténskych štúdiách Grindhouse Studio Athens a Zero Gravity pod dohľadom Georgeho Bokosa (STONE COLD DEAD, ex-ROTTING CHRIST, ex-NIGHTFALL). Toto EP uzrelo svetlo sveta v septembri vďaka Pařát Magazine & Productions a kapela na jeho podporu odohrala už niekoľko koncertov v zahraničí. Teraz nadišiel čas osláviť 20 rokov a pokrstiť toto špeciálne EP aj na Slovensku a tak GALADRIEL zavítajú začiatkom novembra do troch miest – Bratislavy, Banskej Bystrice a Košíc.

Spoločnosť im budú robiť dve žánrovo príbuzné kapely. Prvou z nich sú Rumuni GOTHIC, ktorí patria k tomu lepšiemu, čo ponúka transylvánska scéna. Majú za sebou už 22 rokov, počas ktorých získali množstvo ocenení, odohrali stovky koncertov a majú teda mnoho skúseností. Najvýraznejším úspechom bola účasť na festivale Wacken Open Air v roku 2012, kam sa dostali ako víťazi národnej súťaže Wacken Metal Battle. Určite si nenechajte ujsť ich vystúpenie!!!

Druhým hosťom sú domáci APRIL WEEPS. Táto kapela, ktorá svoj gothic metal miesi s rôznymi ďalšími žánrami, už patrí na Slovensku k tým zabehnutejším menám a častou koncertnou aktivitou vypilovali svoj živý prejav na výbornú úroveň. Rozhodne je to jeden z prísľubov slovenskej scény do budúcna!

Táto trojica kapiel sa predstaví vo všetkých troch mestách a postará sa o silný atmosferický zážitok. Určite sa vám oplatí tieto koncerty podporiť svojou účasťou. Ďakujeme!

galadriel-poster-tour-2015-bratislava

Bratislavský koncert

galadriel-poster-tour-2015-bb

Koncert v Banskej Bystrici

galadriel-poster-tour-2015-kosice

Košický koncert

Tlačová správa