RAMMSTEIN v štúdiu! Nové správy aj od PARADISE LOST, SAXON, MASTERPLAN alebo WASTAGE

RAMMSTEIN začali tvoriť nové skladby.  PARADISE LOST zverejnili trailer na nové DVD. SAXON a GRAVE zverejnili nové skladby. Informácie z prostredia kapiel MASTERPLAN, WHITECHAPEL, WASTAGE a NUNSLAUGHTER.

rammstein-promo

RAMMSTEIN

Nemecká metalová smečka RAMMSTEIN hlási koniec tvorivej pauzy a po šiestich rokoch začala pracovať na novom materiály. Pravda, podrobnosti o termínoch Till Lindemann a spol. neprezradili, ale fanúšikov tejto nemeckej stálice istotne táto správa poteší.

O chystanom 2 CD/DVD „Symphony of the Lost“ od britských gothic metalistov PARADISE LOST sme vás už na našich stránkach informovali a teraz si môžete pozrieť trailer na tento spomínaný živák, ktorý vyjde 20. novembra prostredníctvom Century Media Records. Ešte dodáme, že materiál sa natáčal v septembri minulého roka počas koncertu kapely spolu s bulharským filharmonickým orchestrom.

Legendy SAXON zverejnili lyric video k songu „Queen of Hearts“, pochádzajúceho z ich nového štúdiového albumu nazvaného „Battering Ram“. Ten vyjde 30. októbra prostredníctvom UDR Music.

Švédski death metaloví veteráni GRAVE zverejnili ďalšiu novú skladbu, konkrétne s názvom „Plain Pine Box“ z ich novej štúdiovky „Out of Respect for the Dead“, ktorá vyjde 16. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Melodici MASTERPLAN vypustili ukážku z ich chystaného a vôbec prvého DVD „Keep Your Dream aLive“ a to v podobe piesne „Spirit Never Die“. Spomínané DVD obsahujúce vystúpenia kapely z Masters of Rock, Wacken 2014 a z festivalu ProgPower USA. Na pulty predajní sa dostáva práve dnes 9. októbra.

Deathcoreovej kapele WHITECHAPEL vyjde 30. októbra koncertné CD/DVD „The Brotherhood of the Blade“ spolu s dokumentom, v ktorom uvidíme kapelu počas turné, doma alebo nazrieme do myslí jednotlivých členov. Nižšie nájdete aj trailer.

Nový album košickej thrashcorovej formácie WASTAGE s názvom „Slave To the System“ vychádza 19.októbra 2015 prostredníctvom amerického vydavateľstva Sliptrick Records, ktoré ma zastúpenia v Európe a Japonsku. Na albume sa nachádza 11 skladieb, ide prevažne o mix thrash metalu, hardcoru či metalcoru. Texty kritizujú dnešné problémy spoločnosti, tiež opisujú rôzne životné situácie a pocity. Skupina bude svoju novinku prezentovať na koncertoch doma aj v zahraničí. Najbližšie v Košiciach 23. 10., kde sa predstaví ako support nemeckej metalovej legendy S.D.I. Na podporu nového albumu je naplánované od polovice novembra turné po Slovensku a Poľsku. V príprave je takisto klip ku jednej z nových skladieb. – Tlačová správa.

wastage-slave-to-the-system

WASTAGE – Slave To the System

Smutná správa prišla z tábora death metalových rúhačov NUNSLAUGHTER. Ich bubeník Jim „Sadist“ Konya zomrel vo veku 44 rokov po tom, čo pred pár týždňami utrpel mŕtvicu. Česť jeho pamiatke.