KORN vydajú 300-stranovú fotoknihu, ASPHYX sa zavrú v štúdiu, CANNIBAL CORPSE už tiež majú vlastné pivo

KORN prezradili dátum vydania ich fotoknihy. ASPHYX sa chystajú do štúdia. CANNIBAL CORPSE rozšíria zástup kapiel s vlastným pivom. AVATARIUM zverejnili novú skladbu.

korn-book

KORN so svojou knihou

Američania KORN vydajú 27. októbra pri príležitosti osláv 20 rokov od vydania ich debutovej nahrávky 300 stránkovú, limitovanú fotoknihu „Korn: Est. 1994“, ktorá obsahuje fotky z obdobia dvoch dekád, poznámky, príbehy a komentáre členov kapely. Táto kniha pomôže fanúšikom nahliadnuť na kariéru, vypredané koncerty a 35 miliónov predaných albumov tejto formácie. Záujemcovia si už teraz môžu knihu predobjednať a od 20 .októbra bude dostupná cez KornMerch.com

Holandská death/doomová úderka ASPHYX sa v novembri odoberie do štúdia, aby nahrala nový štúdiový album, ktorý vyjde začiatkom budúceho roka. „Väčšina skladieb je skomponovaná a naaranžovaná. Máme tony riffov, aby sme dokončili zvyšok albumu. Všetko to bude staromódne, štýl ASPHYX, tak určite nebude nikto sklamaný. Musím povedať, že chceme priniesť epickú old schoolovú beštiu čo najskôr. Čokoľvek sa stane, rok 2016 bude dobrý metalový rok, ASPHYX to garantuje,“ vyjadril sa vokalista Martin van Drunen.

Floridskí mäsiari CANNIBAL CORPSE rozšíria zástup kapiel s vlastnou značkou piva, keď spojili sily s Three Floyds Brewing Company, ktorý im zabezpečia výrobu piva pod značkou „Amber Smashed Face“.

cannibal-corpse-beer

Pivo „Amber Smashed Face“ od CANNIBAL CORPSE

Švédsky doom metalový projekt AVATARIUM, v ktorom pôsobia členovia kapiel CANDLEMASS či TIAMAT, zverejnil lyric video k novej skladbe „Hypnotized“ z chystanej štúdiovky „The Girl with the Raven Mask“, ktorá vyjde 23. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.