KORPIKLAANI ZVEREJNILI PODROBNOSTI O NOVOM ALBUME

Korpiklaani dokončujú nový album. Anthrax nahrávajú nový album s Joeym Belladonnom. Skindred nahrali nový album. Mercenary pracujú na šiestom albume.

Fíni Korpiklaani dokončili práce na novom albume Ukon Wacka. Ten by mal vyjsť začiatkom budúceho roka. Album bude opäť celý vo fínštine. Ukon Wacka znamenajú pohanské obetné hody, na ktorých pivo tieklo potokom. Ako cítiť aj z názvu albumu bude novinka nasiaklá starobylým folkom. Ako hosť na albume sa predstaví v jednej skladbe fínsky spevák Tuomari Nurmio.

Potvrdené oficiálne! Anthrax sa rozhodli nahrať nový album s Joeym Belladonnom. Kapela na ňom už momentálne pracuje. Bude to prvý album Anthraxu s týmto spevákom od roku 1991, kedy vyšiel Persistence of Time. Album by mal vyjsť v roku 2011.

Skindred plánujú 2. mája 2011 vydať nový album Union Black. „Toto bude prvý album, ktorý sme nahrali vo Veľkej Británii. Je to veľký rozdiel od predchádzajúcich albumov, ktoré sme robili v USA. Aj vzhľadom nato bude novinka mrazivejšia, temnejšia a tvrdšia,“ okomentoval novinku spevák Benji Webb.

Mercenary pracujú na šiestom albume, ktorý nazvali Metamorphosis. Ten sa dostane na pulty obchodov 25. februára prostredníctvom NoiseArt Records.