Príval informácií: APOCALYPTICA, IHSAHN, BELPHEGOR a ďalší

APOCALYPTICA zverejnila nové lyric video. IHSAHN dokončil práce na novom albume. BELPHEGOR pracujú na novom albume. Novinky aj od ALL SHALL PERISH, ANTIGAMA a slovenských zoskupení MIRONOGA a EMPTY INSIDE.

apocalyptica-shadowmaker-2015

APOCALYPTICA

Fínski mágovia APOCALYPTICA zverejnili nové lyric video, ktoré je ku piesni „House of Chains“ z ich aktuálnej štúdiovky „Shadowmaker“, ktorá vyšla 21. apríla.

IHSAHN dokončil práce na svojom novom a zatiaľ nepomenovanom sólovom albume, ktorý vyjde prostredníctvom vydavateľstva Candlelight Records.

Rakúski neznabohovia BELPHEGOR pracujú na novom materiáli, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta v druhej polovici budúceho roka prostredníctvom Nuclear Blast Records. A dôkaz toho, že chlapi nezaháľajú je video z ich skúšobne, kde vám predstavia úplne nový song s názvom „Totenkult – Exegesis of Detorioration“.

Do americkej deathcoreovej kapely ALL SHALL PERISH sa vracia vokalista Hernan „Eddie“ Hermida a spolu s ním aj gitarista Chris Storey. Hermida opustil rady tohto zoskupenia v októbri 2013, pretože prijal ponuku na post speváka v kapele SUICIDE SILENCE.  Ešte dodáme, že ALL SHALL PERISH začali pracovať na novom štúdiovom albume.

Poľskí grinderi ANTIGAMA natočili nový videoklip ku skladbe „Eraser“ z ich aktuálnej štúdiovky „The Insolent“.

Bratislavská skupina MIRONOGA hrajúca progressive/djent vydá 1. novembra na vlastné náklady debutové EP nazvané „Dark River“. Na EP nájdú fanúšikovia 5 skladieb. Nižšie nájdete artwork EPčka a lyric video k titulnej piesni „One“. My ešte dodáme, že za MIRONOGA stojí vokalista Peter Hija (GOD DEFARMER, FISHARTCOLLECTION) a Rado Török, ktorý nahral gitaru a basgitaru.

mironoga-dark-river

MIRONOGA – Dark River

Mladá a rozbiehajúca sa kapela zo Senice EMPTY INSIDE vydáva svoje prvé demo „Rising of the Ancient Gods“. Nahrávky má kapela uverejnené na na profiloch bandzone a bandcamp. Ide o rýchly melodic metal so ženským screamom, growlom a taktiež operným spevom.