ANTHRAX zverejnili novú pieseň, Gothoom oznámil line-up black metalového dňa

ANTHRAX zverejnili prvú ochutnávku z nového albumu. Festival GOTHOOM predstavil kapely na svoj black metalový warm up. Novinky majú aj RUSH, MY DYING BRIDE, SUICIDE SILENCE a PHRAGMENTS.

anthrax

ANTHRAX

Americkí veteráni ANTHRAX zverejnili prvú ochutnávku z ich nového a zatiaľ nepomenovaného štúdiového albumu a to v podobe skladby „Evil Twin“, ktorá odsudzuje náboženských extrémistov, ktorí šíria svoj krvavý teror pod rúškom svätej vojny. Nový album by mal uzrieť svetlo sveta v prvom štvrťroku budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Festival GOTHOOM predstavil tri kapely pre svoj black metalový warm up. Prvou formáciou sú domáci NEVALOTH produkujúci avantgardný black metal, ďalší zástupcovia sú českí black metalisti INFERNO a najväčším lákadlom bude určite čoraz známejšia švajčiarska dvojica BŐLZER, ktorá svojím špinavým mixom death/black metalu predvedie určite pekelný set. Ešte pripomenieme, že siedmy ročník festivalu GOTHOOM prebehne v dňoch 21.7. až 23.7. 2016.

Kanadské rockové legendy RUSH zverejnili ďalšiu ukážku z nového DVD „R40 Live“ v podobe piesne „Closer to the Heart“. Spomínané DVD vyjde 20. novembra a kapela s ním oslavuje 40 rokov pôsobenia v zostave Geddy Lee, Alex Lifeson a Neil Peart.

Pozrite si ako doom metaloví MY DYING BRIDE natáčali videoklip v Južnom Walese k titulnej skladbe z ich aktuálnej štúdiovky „Feel the Misery“, ktorá vyšla v septembri prostredníctvom Peaceville Records. Video nájdete na TOMTO ODKAZE.

Deathcorová kapela SUICIDE SILENCE zverejnila live videoklip ku piesni „Sacred Words“ z ich rovnomenného EP, ktoré vyšlo pred pár dňami len v digitálnej forme.

Domáci dark ambientný projekt PHRAGMENTS dokončil práce na novom štúdiovom albume s názvom „All Towers Must Fall“, ktorý sa bude teraz mastrovať v Steel Hook Audio a obsahovať bude 6 hrozivo temných skladieb s orchestrálnymi podtónmi. Dátum vydania zatiaľ ešte nie je známy, isté je že vyjde prostredníctvom Malignant Records.