Búrlivák Geoff Tate prichádza na Slovensko: Hlas QUEENSRŸCHE vystúpi s kapelou OPERATION: MINDCRIME

Známy búrlivák Geoff Tate po rozkoloch v QUEENSRŸCHE si založil vlastný all stars band OPERATION MIDNCRIME a 1. decembra ho predstaví aj na Slovensku.

OPERATION: MINDCRIME (Usa)

Utorok 1.12.2015, Bratislava – Majestic
Štart: 20:00, vstupné: 27/35/40 €

Američania QUEENSRŸCHE sú nielen príbehom hudobného amerického sna, ale aj príbehom ľudí, ktorí prežili spolu ako muzikanti obrovský kus života a v istom momente sa ich cesty za dramatických okolností rozišli.

geoff-tate-operation-mindcrime

Geoff Tate a OPERATION: MINDCRIME

Príbeh QUEENSRŸCHE od roku 2012 pokračuje ďalšími epizódami, ktoré odteraz píšu dva nezmieriteľné tábory – výrazný, charizmatický, kontroverzný,  a nezameniteľný spevák,  skladateľ Geoff Tate a jeho bývalí spoluhráči. QUEENSRŸCHE od svojho vzniku v roku 1981 doposiaľ predali 20 milónov nosičov, žánrovo vymedzených ako progresívny heavy rock.

Prvého decembra sa u nás v premiére predstaví zakladatel QUEENSRŸCHE Geoff Tate a jeho „All Stars“ kapela OPERATION: MINDCRIME!  Na koncerte zostavenom zo známych a slávnych  skladieb bývalej kapely Geoff Tate predstaví aj nový album „The Key“,  na ktorom hosťoval David Ellefson z Megadeth, Mark Daily a Scott Mercado.

Geoff Tate a OPERATION: MINDCRIME v Bratislave vystúpia v zostave: Geoff Tate (spev), John Moyer (DISTURBED) basgitara, Kelly Gray (gitara), Scott Moughton (gitara), Randy Gane (MYTH) (klávesy) a Simon Wright (AC/DC, RONNIE JAMES DIO) (bicie).

Tlačová správa