HELLOWEEN vydajú knihu pri príležitosti 30. rokov na scéne. Novinky aj od WHITECHAPEL alebo SHINING

HELLOWEEN vydajú vlastnú knihu. WHITECHAPEL zverejnili ukážku z nového DVD. SHINING z Nórska majú nový klip. BARONESS vydajú nový album. Info aj od slovenských spolkov OHEN, PHRAGMENTS a SLAVJANE.

helloween-2015

HELLOWEEN

Nemeckí veteráni HELLOWEEN oslávia 30 rokov pôsobenia na scéne vydaním takmer 500-stranovej knihy nazvanej „Hellbook“. „Pre nás je táto kniha veľmi emocionálna a vyvoláva tisíce spomienok. Dobré momenty, ako aj nie tie príliš dobré. Tridsať rokov HELLOWEEN zachytených na takmer 500 stranách,“ povedal o knihe basák Markus Grosskopf. „Hellbook“ vyjde symbolicky 31. októbra a na TOMTO ODKAZE si môžete pozrieť krátky teaser.

Deathcorová kapela WHITECHAPEL zverejnila ukážku z ich nového DVD „The Brotherhood of the Blade“ a to v podobe skladby „The Saw is the Law“. Spomínané DVD vyjde 30. októbra prostredníctvom Metal Blade Records.

Nóri SHINING natočili nový videoklip ku piesni „The Last Stand“ pochádzajúcej z ich čerstvej štúdiovej novinky „International Blackjazz Society“.

Američania BARONESS vydajú 18. decembra prostredníctvom vydavateľstva Abraxan Hymns nový štúdiový album s názvom „Purple“. Nižšie si môžete pozrieť video ako vznikal artwork pre spomínaný album.

Trnavská kapela OHEN natočila lyric video k 13-minútovej piesni „Stardust“ pochádzajúcej z albumu „Mortal Man“. Video si vzal na starosti gitarista skupiny Matúš Novanský. Výsledok si môžete pozrieť hneď pod správičkou.

Slovenský dark ambientný projekt PHRAGMENTS zverejnil novú skladbu s názvom „The Fire Still Burns“ (vypočuť si ju môžete TU) z chystanej novej štúdiovky „All Towers Must Fall“, ktorá vyjde prostredníctvom Malignant Records.

Ďalší slovenský one man projekt nazvaný SLAVJANE informuje o novinkách z jeho dielne. Do sveta vypustil novú pieseň „Hnev Perúnov“ a v súčasnosti pracuje na novej piesni „Kolovrat“, ku ktorej je už text hotový, momentálne pracuje na hudbe. Skladba by mala byť kompletne hotová približne koncom novembra.