NIGHTWISH nahrali live videoklip, DREAM THEATER prezradili názov nového albumu

NIGHTWISH sa prezentujú novým klipom. DREAM THEATER prezradili názov nového albumu. Novinky hlásia aj ANTHRAX, SWALLOW THE SUN, MASTER a STÍNY PLAMENŮ.

nightwish-bb-amfik-2015-13

Floor Jansen (NIGHTWISH) počas banskobystrického koncertu

Symphonic metalová kapela NIGHTWISH zverejnila live videoklip ku piesni „Yours Is an Empty Hope“ z ich špeciálnej tour edície aktuálnej nahrávky „Endless Forms Most Beautiful“, ktorá vyšla 30. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Prog metaloví mágovia DREAM THEATER prezradili, že ich v poradí trinásta štúdiovka sa bude volať „The Astonishing“ a vyjsť by mala začiatkom budúceho roka a to prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Kapela oficiálne potvrdila názov albumu po tom, ako promotérom v Európe uniklo niekoľko plagátov k turné.

Pred pár dňami sme vás na našich stránkach informovali, že ANTHRAX pomenovali svoj nový album „For All Kings“ a kapela už prezradila aj dátum vydania. Napokon to nebude marec 2016, ale nahrávka sa dostane na pulty predajní už 26. februára.

Fínski melancholici SWALLOW THE SUN zverejnili lyric video ku skladbe „Abandoned by the Light“ z ich chystaného trojalbumu nazvaného „Songs from the North I., II. & III.“, ktorý vyjde 13. novembra prostredníctvom Century Media Records.

Americko/česká old-school death metalová smečka MASTER vydá 29. januára prostredníctvom vydavateľstva FDA Rekotz nový štúdiový album s názvom „An Epiphany of Hate“. Spomínaný album, ktorého artwork nájdete nižšie, sa nahrával v moravskom štúdiu Shaark a obsahovať bude 10 skladieb.

master-an-epitomy-of-hate

MASTER – An Epiphany of Hate

Česká black metalová skupina STÍNY PLAMENŮ nahrala nový videoklip ku skladbe „Bledé cesty čistírenských muk“. Pieseň sa nachádza na ich novom albume „Šum v pološerech“.