Kirk Hammett o novom albume METALLICY, IN FLAMES opustí bubeník Svensson

Kirk Hammett prezradil, kedy by mohol vyjsť nový album METALLICY. Bubeník kapely IN FLAMES končí. Festival GOTHOOM opäť doplnil svoj line-up. SPASM zverejnili trailer na nový album.

Kirk-Hammett-metallica-2015

Kirk Hammett

Gitarista Kirk Hammett v jednom z rozhovorov prezradil kedy by mohol vyjsť nový album METALLICY. „No, sme v pohybe vpred. Dúfame, že album vyjde budúci rok a v najhoršom prípade na začiatku roku 2017.“ Ďalej prišlo aj na otázku ako dlho ešte bude METALLICA na scéne. „Stále máme energiu a stále sme inšpirovaní a máme veci, ktoré chceme urobiť. Duševne a emocionálne. Keď ľudia ako Keith Richards a Mick Jagger to môžu robiť do svojej sedemdesiatky, tak prečo nie aj my? To je môj postoj, som hudobníkom, chcem ďalej pokračovať, hrať a robiť to čo robím, tvoriť muziku,“ dodal Hammett.

Švédsku kapelu IN FLAMES opustí po skončení aktuálneho turné ich bubeník Daniel Svensson, ktorý sa rozhodol, že je čas ukončiť túto kapitolu a chce tráviť viac času so svojou manželkou a troma dcérami.

Domáci festival GOTHOOM prezradil ďalšie formácie, ktoré vystúpia na jeho 7. ročníku (21.7. – 23.7.2016). Od našich českých susedov prídu svoj hopsavý goregrind predstaviť odborníci na tráviace ústrojenstvo GUTALAX, živelný grindcore zas predvedú domáci ATTACK OF RAGE a hardcorovú scénu zastúpia českí NATURAL BORN FUCKERS. A že len rýchlosťou nie je metal živý ukážu doomové spolky, ktorými sú španielski HELEVORN a domáca formácia DOOMAS.

Českí porn grinderi SPASM zverejnili trailer na ich nový štúdiový album s názvom „Pussy (De)Luxe“, ktorý by mal vyjsť tento mesiac prostredníctvom vydavateľstva Rotten Roll Rex.