VOMITORY A ANAAL NATHRAKH PRACUJÚ NA NOVÝCH VECIACH

Vomitory sa nachádzajú v štúdiu, kde pripravujú ôsmy album. Na nových skladbách pracujú aj Anaal Nathrakh. U.D.O. zverejnil nový dátum vydania albumu Rev-Raptor. Na novinke od Obscury sa objaví zaujímavý hosť. Iskald zverejnili podrobnosti o novom albume.
Švédski deatheri Vomitory začali pracovať na novom albume. V poradí ôsmy album nahrávajú v Leon Music Studios vo Švédsku. Ako na predošlých dvoch albumoch, tak aj na novinke spolupracujú so zvukovým inžinierom Rikardom Lofgrenom. Nahrávanie by malo byť dokončené v polovici decembra a na predajné pulty by sa novinka mala dostať niekedy v apríli 2011 prostredníctvom Metal Blade Records. Vomitory vyhlásili, že zvolili už aj názov albumu, ale ten prezradia, až keď skončia s nahrávaním.

Anaal Nathrakh sa nachádzajú v štúdiu, kde pracujú na nových skladbách. Kapela dokončila zatiaľ tri skladby. Bližšie podrobnosti o prípadnom novom albume títo Briti nezverejnili.

U.D.O. stanovili nový dátum vydania novinky Rev-Raptor. Takže fanúšikovia tejto legednárnej kapely poznačte si dátum 20. máj.

O novom albume Oblivion od Nemcov Obscura sme už informovali. Kapela teraz zverejnila meno jedného zaujímavého hosťa. V skladbe Euclidean Elements sa predstaví gitarovým sólom člen Sadist, Tommy Talamanca. Keďže opakovanie je matka múdrosti, dodávame, že Oblivion vyjde v marci 2011 prostredníctvom Relapse Records.

Nórska kapela Iskald zverejnila podrobnosti o novom v poradí treťom albume The Sun I Carried Alone. Ten vyjde 17. januára prostredníctvom Indie Recordings a bude na ňom 9 nových skladieb.