MARDUK OSLÁVIA 20. VÝROČIE ŠPECIÁLNYM BOX SETOM

Marduk vydajú špeciálny Box Set. Crucified Barbara začali pracovať na novom albume. Tony Iommi začal písať nové skladby. Začiatkom decembra vyjde zaujímavé DVD na počesť Chucka Schuldinera. Amoral začali proces tvorby nových skladieb.

Švédski neznabohovia Marduk chcú osláviť 20.výročie kapely vydaním špeciálneho limitovaného Box Setu. Ten by mal vyjsť niekedy začiatkom budúceho roka. „Táto úžasná verzia bude venovaná pamätníkov prvých dvoch desaťročí Marduku,“ stojí v oficiálnom vyhlásení kapely.

Švédska čisto ženská hard rocková kapela Crucified Barbara začala pracovať na treťom albume. Toto je zatiaľ jediná informácia, ktorú táto kapela vypustila do sveta.

Nový materiál začal písať aj legendárny Tony Iommi. Na novinke pracuje spoločne s dlhoročným kamarátom Geezom Butlerom. Otázne zostáva, kde tento materiál použijú. Podľa Tonyho slov, ktoré povedal pre Metal Hammer má obrovskú chuť písať nové riffy.

Fanúšikovia Deathu sa môžu tešiť na ďalšie zaujímavé DVD. Pôjde o spomienkový koncert na Chucka Schuldinera, ktorý sa konal 12. decembra 2007 v kanadskom Imperial Theatre. Koncert vtedy odohrala táto zostava: Gitarista Bobby Koelble hral na albume Symbolic), gitarista Shannon Hamm (The Sound of Perserverance), basák Scott Clenderin (The Sound of Perserverance), Daniel Mongrain (Voivod, Martyr), Marc André Gingras (Quo Vadis), Jonathan Lee (The Autumn Offering) a Nick Barker (Dimmu Borgir, Cradle of Filth). Toto zaujímavé DVD vyjde 7. decembra.

Fíni Amoral začali pracovať na novom albume. Napísaných už majú trinásť nových skladieb. Do štúdia by sa mali dostať na prelome apríla a mája 2011 a novinku by chceli vydať na konci budúceho roka.