RALF SCHEEPERS ODHALIL MENÁ HOSTÍ NA CHYSTANEJ SÓLOVKE

Ralf Scheepers zverejnil podrobnosti o sólovom albume. The New Black vydajú nový album. Ektomorf natočili videoklip. Sickening dokončujú nahrávanie nového albumu. Silent Stream of Godless Elegy zverejnili termín vydania nového albumu, prvého pod zahraničným vydavateľstvom. Diabolical novinku, ešte predtým sa však predstavia na Slovensku.
Ralf Scheepers (Primal Fear) pomaly, ale isto dokončuje práce na svojej sólovke. Scheepers zverejnil viacero podrobností o pripravovanom albume. Novinka bude mať množstvo zaujímavých hostí. V skladbe The Pain of the Accused sa zhostil sólovej gitary niekdajší Scheepersov spoluhráč Kai Hansen. Okrem Hansena sa na albume podieľali aj ďalšie zaujímavé mená. Mike Chlasciak (Halford), Sander Gommans (After Forever), Magnus Karlsson (Primal Fear, Allen/Lande). Scheepers si spoločne s Timom „Ripperom“ Owensom zaspieval duet v skladbe Remission of Sin. Na albume sa mihol aj Snowy Shaw (/Therion, Dream Evil, Dimmu Borgir) a Matt Sinner (Primal Fear). Produkciu albumu si vzal na starosti Achim Kohler (Primal Fear, Amon Amart, Brainstorm). Zatiaľ bezmenná novinka vyjde vo februári 2011 prostredníctvom Frontier Records.

Nemecká kapela The New Black, ktorá je poskladaná z členov kapiel Sinner, Runamok, Abandoned a MCF vydá nový album II. Better In Black. Novinka vyjde 28. januára prostredníctvom AFM Records.

Maďarská kapela Ektomorf natočila nový videoklip ku skladbe Last Fight, ktorá sa objaví na novom albume Redemption, ktorý vyjde 17. decembra. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Talianski deatheri Sickening dokončujú nahrávanie nového albumu Against the Wall of Pretence. Na novinke bude 9 nových skladieb. Kapela však zatiaľ nezverejnila presný dátum vydania.

Česká kapela Silent Stream of Godless Elegy odhalili nové skladby. Tých bude deväť a objavia sa na pripravovanom albume Navaž, ktorý vyjde 25. januára prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Švédski deatheri Diabolical oznámili, že 21. januára vydajú zbrusu nový album Ars Vitae. Momentálne sa kapela nachádza na európskom turné Black Steel Worship, počas ktorého sa predstaví dvakrát aj na Slovensku. Presnejšie 1. decmebra v bratislavskom Randal Clube a o deň neskôr v banskobystrickom Tirish Pube.