MANOWAR, CRADLE OF FILTH a ABORTED sa prezentujú videoklipmi. DREAM THEATER vypustili do sveta novú pieseň

MANOWAR, CRADLE OF FILTH a ABORTED majú nové klipy. DREAM THEATER a BARONESS zas zverejnili nové piesne.

manowar-2015

MANOWAR

Veteráni MANOWAR natočili nový videoklip ku piesni s názvom „The Heart of Steel MMXIV“ z ich v poradí trinástej štúdiovky „Kings of Metal MMXIV“, ktorá vyšla vo februári minulého roka. V podstate išlo o nové vydanie legendárneho albumu z roku 1988. A nezabudnite, že 18. januára MANOWAR premiérovo navštívia Slovensko. Videoklip nájdete nižšie.

Britskí upíri CRADLE OF FILTH taktiež majú nový klip. Ten natočili ku piesni „Blackest Magick in Practice“ pochádzajúcej z ich aktuálneho albumu „Hammer of the Witches“.

Do tretice sa s v dnešných novinkách bude prezentovať nový klip. Ten prezentujú belgickí death metalisti ABORTED ku piesni „Termination Redux“ z ich rovnomenného EP, ktoré vyjde 8. januára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Ešte dodáme, že v spomínanej skladbe hosťoval Julien Truchan z BENIGHTED.

Velikáni progresívneho metalu DREAM THEATER zverejnili novú skladbu nazvanú „The Gift of Music“, ktorú nájdete na ich novom albume „The Astonishing“. Ten vyjde 29. januára prostredníctvom Roadrunner Records.

Prog metaloví BARONESS zverejnili nový song „Morningstar“ z novej, v poradí štvrtej štúdiovky „Purple“, ktorá uzrie svetlo sveta 18. decembra prostredníctvom Abraxan Hymns.