NAPALM DEATH si zahrajú na Gothoome! Porcia noviniek aj od CROWBAR alebo OBSCURA

Festival GOTHOOM potvrdil ďalšie zvučné meno. Marcus Siepen (BLIND GUARDIAN) opustil kapelu SINBREED. CROWBAR píšu nový album. OBSCURA zverejnila druhý teaser na ich nový album. DISTURBED majú nový klip. Nový klip má aj slovenský projekt YEARS ASLEEP.

napalm-death-promo-2015

NAPALM DEATH

Festival Gothoom Open Air potvrdil účasť ďalšieho headlinera! Nie je ním nikto iný, ako grindcorové legendy NAPALM DEATH. Rozhodne sa je načo tešiť. My ešte pripomeňme, že okrem týchto Britov a môžu fanúšikovia od 21. do 23. júla 2016 tešiť okrem NAPALM DEATH aj na také mená ako MARDUK, ASPHYX, ROTTING CHRIST, GRAVEWORM alebo CATTLE DECAPITATION.

Marcus Siepen, gitarista BLIND GUARDIAN oznámil, že z časových dôvodov opúšťa svoju druhú kapelu SINBREED. Tento krok sa v podstate dal aj očakávať. Zaujímavosťou je, že v SINBREED ešte naďalej pôsobí bubeník Frederik Ehmke, ktorý je taltiež súčasťou BLIND GUARDIAN.

Sludge metalová formácia CROWBAR je v procese písania nového albumu „Máme štyri piesne, ktoré sú zabijácke. Po skončení turné chceme dokončiť druhú polovicu albumu a dostať sa do štúdia pravdepodobne vo februári,“ vyjadril sa frontman kapely Kirk Windstein.

Technical/prog death metalová formácia OBSCURA zverejnila druhý teaser na ich nový štúdiový album „Akroasis“, ktorý vyjde 5. februára prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.

Američania DISTURBED natočili nový videoklip ku piesni s názvom „The Sound of Silence“ pochádzajúcu z ich aktuálnej štúdiovky „Immortalized. Spomínaný klip si môžete pozrieť na TOMTO ODKAZE.

Na Slovensku máme nové zoskupenie nazvané YEARS ASLEEP. Ide o nový post hc projekt členov PLUS MÍNUS, DOODREASON a SMELSER. V súčasnosti táto partička hudobníkov zverejnila videoklip k prvému singlu kapely s názvom „Reflections“, na ktorom sa producentsky podieľali Matej Turcer (FROM OUR HANDS) a Jakub Hríbik (MOMMA KNOWS BEST) z PULP Studio (ex-I HEAR). Rovnako samotný klip je z produkcie Mateja Turcera.