Hazard, alkohol, ženy, motorky, to je nový klip od MOTÖRHEAD. HAIL OF BULLETS zohnali dočasného speváka

MOTÖRHEAD majú nový videoklip. Kto nahradí Martina Van Drunena v HAIL OF BULLETS? RHAPSODY OF FIRE, OBSCURA a VENOMOUS CONCEPT zverejnili nové skladby. KILLSWITCH ENGAGE prezradili názov nového albumu. FEEL A CURSE vydajú debut.

motorhead-2015

MOTÖRHEAD

Nezničiteľní veteráni MOTÖRHEAD sa prezentujú novým videoklipom ku piesni nazvanej „When the Sky Comes Looking for You“ pochádzajúcej z ich aktuálnej fošne „Bad Magic“. Vy si ho môžete pozrieť hneď nižšie.

Po tom ako nedávno kapela HAIL OF BULLETS oznámila odchod speváka Martina Van Drunena sa musela poobzerať po náhrade a tú už našli. Teda, zatiaľ dočasne. Novým vokalistom bude David Ingram (ex-BENEDICTION, ex-BOLT THROWER), ktorý s nimi vystúpi na Maryland Death Feste v máji budúceho roka. „Bude to jediná šou HAIL OF BULLETS do leta 2016. Sme radi, že máme Davida na palube, uvidíme a oznámime, čo nám prinesie budúcnosť po Maryland Death Feste. A áno, máme v úmysle budúci rok začať pracovať na novom materiále,“ píše sa vo vyjadrení kapely. A ešte malý dodatok k odchode Drunena. „Hlavným dôvodom pre štart tejto kapely pred ôsmimi rokmi bola naša vzájomná láska k skutočnému death metalu a baví nás hrať náš obľúbený druh hudby a nechceli sme prísť o tú „zábavnú“ časť.“

Symphonic metaloví RHAPSODY OF FIRE zverejnili lyric video ku skladbe s názvom „Shining Star“ z ich novej štúdiovky „Into the Legend“, ktorá vyjde 15. januára prostredníctvom vydavateľstva AFM Records.

Technical/prog death metalisti OBSCURA vypustili do sveta novú skladbu „Sermon of the Seven Suns“ (vypočuť si ju môžete TU) z ich albumovej novinky „Akroasis“. Tá sa na pulty predajní dostane 5. februára prostredníctvom labelu Relapse Records.

Novú pieseň zverejnila aj grind/punková superskupina VENOMOUS CONCEPT, konkrétne s názvom „The Potters Ground“. Spomínaný song nájdete na ich novom albume „Kick Me Silly – VC III“, ktorý uzrie svetlo sveta 8. januára prostredníctvom francúzskeho vydavateľstva Season of Mist.

Metalcoristi KILLSWITCH ENGAGE prezradili, že ich v poradí siedma radovka dostala názov „Incarnate“ a vyjsť by mala v marci budúceho roka prostredníctvom Roadrunner Records.

Po kvalitnom uvedení sa na scénu so štvorskladbovým EP „Corroded Time To Come“ v roku 2013 prichádza death metalová kapela FEEL A CURSE z Liptovského Mikuláša s informáciami o ich debutovej štúdiovke „Shadows in Mind“. O artwork novinky, ktorý nájdete nižšie, sa postaral gitarista Matej Slovák, album je už kompletne zmastrovaný, aktuálne sa už len dolaďujú detaily ohľadom lisovania. Prvú ukážku z novej fošne zverejní kapela už čoskoro.

feel-a-curse-shadows-in-mind

FEEL A CURSE – Shadows in Mind