Historicky prvý koncert MANOWAR na Slovensku sa blíži: Máme pre vás súťaž o 1 voľný vstup

Prvý koncert najhlučnejšej kapely na svete MANOWAR v našej krajine sa už blíži. Ponúkame vám možnosť zahrať si o jeden voľný vstup na toto výnimočné podujatie.

Agentúra Pro Music a Valhalla.sk pre vás pripravili súťaž o jeden voľný vstup na výnimočný koncert skupiny MANOWAR, ktorý sa uskutoční v pondelok 18. januára 2016 v Aegon Aréne v Bratislave.  Skupina nedávno odhalila majestátny dizajn pódia, ktoré privezú aj do Bratislavy. Čo treba spraviť preto, aby ste vyhrali voľný vstup? Správne odpovedať na dve súťažné otázky a čakať, či sa na vás usmeje šťastie pri žrebovaní. Žrebovať budeme vo štvrtok 14. januára 2016.

manowar-banner

Banner ku koncertu

Súťažné otázky:
1. Chystané turné bude obrovské. Pôjde o jednu z najväčších celosvetových produkcií aká kedy bola na turné. V koľkých kamiónoch a a v koľkých autobusoch bude zabalená táto technika?
2. Najdlhšiu prestávku medzi vydanými štúdiovými albumami mali MANOWAR medzi nahrávkami „Louder than Hell“ a „Warriors of the World“? Koľko trvala a v ktorých rokoch bola?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com alebo sutaz@valhalla.sk. Do predmetu správy uveďte: MANOWAR. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do stredy 13.januára 2016 do polnoci. Meno výhercov zverejníme na druhý deň deň na našom facebooku alebo stránke. Preto nás pozorne sledujte. Výhercu budeme kontaktovať mailom.

PODMIENKY: Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.