MÖTLEY CRÜE vydajú záznam z posledného koncertu v histórii. Info aj od SKID ROW, ANNIHILATOR a MASTER

MÖTLEY CRÜE vydajú DVD z ich posledného vystúpenia. SKID ROW bez speváka. ANNIHILATOR plánujú vydať živák. MASTER zverejnili novú skladbu.

motley_crue_2014

MÖTLEY CRÜE

Americké legendy MÖTLEY CRÜE odohrali 30. a 31.12.2015 ich posledné dve vystúpenia v domovskom Los Angeles a ukončili tak svoju 34-ročnú kariéru. Kapela oznámila, že vydá koncertný film z ich poslednej šou obsahujúci aj exkluzívne rozhovory a scény zo zákulisia počas posledného týždňa turné. Vyjsť by mal v priebehu tohto roka.

Tony Harnell už nie je spevákom kapely SKID ROW. Oznámil to na svojom facebooku. „Ospravedlňujem sa všetkým, pretože prichádzam s informáciou, že už nie som spevákom SKID ROW. Ďakujem fanúšikom za ich podporu. Nebol som vyhodený, ale odišiel som. Byť ignorovaný a nerešpektovaný nie je pre mňa. Prežil som skvelé časy s koncertovaním a spievaním toľkých skvelých skladieb. Neľutujem to.“ Špekuluje sa, že na jeho miesto kapela angažovala ZP Thearta (ex-DRAGONFORCE).

Kanadská thrash metalová formácia ANNIHILATOR podpísala zmluvu s vydavateľstvom UDR Music na ďalšie dva štúdiové albumy a okrem toho plánuje kapela vydať aj prvý záznam koncertu na Blu-ray, ktorý by sa mal natáčať v apríli v Nemecku. Frontman kapely Jeff Waters ešte dodal, že pracujú aj na vydaní akustického CD/DVD.

Old-school death metalisti MASTER zverejnili titulnú skladbu (vypočuť si ju môžete TU) z ich chystanej štúdiovej novinky „An Epiphany of Hate“, ktorá vyjde 29. januára prostredníctvom vydavateľstva FDA Rekotz.