Do Bratislavy mieri skvelá zostava: Koniec januára v znamení KATAKLYSM, SEPTICFLESH a ABORTED

Tak ako novučičký rok 2016 pomaly odkrája ďalšie a ďalšie dni, pomaly sa blíži aj zahájenie extrémnej metalovej scény na Slovensku. Úvodný koncertný výkop sa koná už 27. januára v tradičnom bratislavskom svätostánku Majestic Music Club. Program bude skutočne lahôdkový.

KATAKLYSM (Can) – melodic death metal
SEPTICFLESH (Gre) – symphonic death metal
ABORTED (Bel) – death metal

Streda 27.1.2016, Bratislava – Majestic Music Club
Štart: 19:00, vstupné: 22 eur (predpredaj TU)

kataklysm-octopus

KATAKLYSM sú headlinerom turné

Po dvoch rokoch sa do nášho hlavného mesta konečne opäť vracia kanadská legenda KATAKLYSM, a to hneď s novučičkým albumom „Of Ghost and Gods“. Ten zbiera po svete veľmi pozitívne kritiky a o jeho brutálnej sile sa budeme môcť už onedlho sami presvedčiť na vlastné oči i uši v MMC. Chýbať určite nebudú ani známe klasiky ako „As I Slither“, „The Ambassador of Pain“ či „Manipulator of Souls“, takže každý fanúšik smrtiaceho kovu si dozaista príde na svoje.

Nemenej zaujímavý je aj support na mamuťom turné „Europe 2016 Tour“, ktorý priam vyráža dych! Či už ide o čoraz slávnejších symfonických experimentátorov SEPTICFLESH na čele s charizmatickým Spirosom Antoniou, alebo už dvadsať rokov pôsobiacu stálicu ABORTED, rozhodne sa máme na čo v stredajší večer tešiť.

Vstupenky na túto fantastický death metalový večierok hľadajte na www.eventim.sk za skvelú predpredajovú cenu 22 eur.

FB Event

kataklysm-tour

Plagát k celému európskemu turné