Pozrite si trailer na nový album DREAM THEATER. Správy aj od ROTTING CHRIST alebo HATEBREED

DREAM THEATER zverejnili trailer na nový album. ROTTING CHRIST zas novú skladbu. HATEBREED a  SPIRITUAL BEGGARS vydajú nové albumy. PRIMAL FEAR zverejnili ďalšiu pieseň. Dave Lombardo už nepôsobí vo PHILM.

Dream-Theater-2015

DREAM THEATER

Prog metaloví titáni DREAM THEATER zverejnili trailer na ich nový, v poradí trinásty štúdiový album s názvom „The Astonishing“. Ten vyjde 29. januára prostredníctvom labelu Roadrunner Records a vy ho nájdete hneď pod správou.

Grécki death/black metalisti ROTTING CHRIST vypustili do sveta novú pieseň s názvom „In Nomine Dei Nostri“ pochádzajúcu z ich novinky „Rituals“. Tá sa na pulty predajní dostane 12. februára prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Hardcoristi HATEBREED oznámili, že na jar im prostredníctvom vydavateľského gigantu Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album nazvaný „The Concrete Confessional“. Producentskej úlohy sa zhostí Chris „Zeuss“ Harris a o mix nahrávky sa postará Josh Wilbur.

Švédska kapela SPIRITUAL BEGGARS vydá 18. marca prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music svoju v poradí deviatu štúdiovú nahrávku s názvom „Sunrise to Sundown“.

Power metalisti PRIMAL FEAR zverejnili titulnú skladbu pochádzajúcu z ich chystanej novinky „Rulebreaker“, ktorá uzrie svetlo sveta 29. januára prostredníctvom vydavateľstva Frontiers Music Srl.

Bubeník Dave Lombardo (ex-SLAYER) už nepôsobí vo formácii PHILM. „Nebudem o tom hovoriť. Nechceli, aby som promoval kapelu, kým som bol s nimi a určite to neurobím, keď s nimi nie som. Nechcem viac o tom hovoriť,“ vyjadril sa Lombardo pre podcast Let There Be Talk.