Právnik METALLICY urobil osudnú chybu. Známi hudobníci ho poslali rybárčiť na Aljašku…

Kanadskú kapela SANDMAN, hrajúcu prevzaté piesne od METALLICY, nepríjemne zaskočil list od právnika legendárnej skupiny. Lars Ulrich sa zaň Kanaďanom ospravedlnil.

Zaujímavá vec sa udiala tribute kapele SANDMAN z Kanady, ktorá dostala list od právnika METALLICY, aby prestala používať oficiálne štylizované logá na identifikáciu alebo propagáciu koncertov na svojom Facebooku a YouTube účte.

metallica-antarktida

METALLICA na Antarktíde

 

Avšak toto sa udialo bez vedomia samotných členov legendárnej METALLICY, ktorá vydala nasledovné vyhlásenie. „Počuli sme, že kanadská tribute kapela je mierne nahnevaná, pretože sa ukazuje, že im bol doručený list. Ani naše vedenie si nebolo tejto skutočnosti vedomé, až kým sa to nevynorilo online. Našťastie, skupina SANDMAN bola taká láskavá a poslala nám to, aby sme to videli a ukazuje sa, že máme veľmi horlivého právnika, ktorý poslal tento list bez nášho vedomia. Máme za sebou dlhú históriu a netešia nás len tribute kapely, dokonca aj my sme nahrali dvoj album coverov. Budeme vždy pamätať tie dni a naďalej si užívať revivalové kapely, dokonca ich vyzveme, aby nás podporovali na rôznych turné v priebehu ďalších rokov. SANDMAN by mali ten list hodiť do koša. Hovorili sme s ich spevákom Joe Di Tarantom, už je to všetko v poriadku. Pokračujte v tom čo robíte…,.my vás absolútne podporujeme a medzičasom náš právnik možno chytí let, aby išiel natrvalo rybárčiť na Aljašku.“

Spevák Joe Di Taranto prezradil pre magazín RollingStone.com, že mu zavolal samotný Lars Ulrich. Ten sa im ospravedlnil a chce, aby aj naďalej vzdávali hold METALLICE. Majú jeho požehnanie.