Nazrite do skúšobne BLACK SABBATH ako sa pripravujú na posledné turné. SABATON majú klip z Wackenu

BLACK SABBATH zverejnili video zo skúšobne. SABATON majú nový klip, ktorý je zároveň ukážkou z chystaného DVD. ENTOMBED A.D. a DESTRUCTION vydajú čerstvé albumy. OBSCURA zverejnili novú pieseň.

black-sabbath-2015

BLACK SABBATH

Veteráni BLACK SABBATH sa pripravujú na svoje rozlúčkové turné, ktoré odštartuje 20. januára v Nebraske. V lete zamieri aj blízko našich hraníc – Budapešť (1. júna), Viedeň (28. júna), Praha (30. júna) alebo Krakow (2. júla). Nižšie nájdete video, v ktorom nahliadnete do skúšobne kapely, v ktorej dolaďujú formu na spomínané turné, počas ktorého bude v predaji limitované CD „The End“ obsahujúce 4 doteraz nevydané skladby z nahrávacej session albumu „13“.

Čoraz populárnejší Švédi SABATON natáčali minulý rok svoje vystúpenia na Wackene a domovskom festivale Sabaton Open Air. Výsledkom tohto snaženia bude nové DVD „Heroes on Tour“. Z neho sa prezentujú oficiálnym live klipom k piesni „Resist and Bite“, ktorý ale berte aj ako ukážku zo spomínaného DVD. My ešte dodáme, že DVD sa na pulty predajní dostane 4. marca prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

Švédski death metalisti ENTOMBED A.D. vydajú 26. februára prostredníctvom Century Media Records v poradí druhú štúdiovku s názvom „Dead Dawn“, z ktorej zverejnili skladbu „Midas in Reverse“.

Thrash metaloví veteráni DESTRUCTION oznámili, že ich nový štúdiový album „Under Attack“ vyjde 13. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Prog death metalová formácia OSBCURA zverejnila novú pieseň s názvom „The Monist“, pochádzajúcu z ich novej radovky „Akroasis“. Spomínaná novinka uzrie svetlo sveta 5. februára prostredníctvom Relapse Records.