DOSTANÚ RAMONES GRAMMY? AGNOSTIC FRONT DOKONČILI NOVINKU

Punkové legendy Ramones by mali dostať cenu Grammy za celoživotné dielo. Agnostic Front dokončili nahrávanie nového albumu. Nóri Vreid zverejnili trailer ku chystanej novinke. Nemci Varg tiež pripravujú nový album.
Punkové legendy Ramones by podľa serveru Billboard.com mali dostať cenu Grammy za celoživotný výkon. Žiaľ už jediným žijúcim členom tejto legendy je Tommy Ramone. V roku 2001 umrel Joey na rakovinu lymfatických uzlín, Dee Dee umrel v roku 2002 na predávkovanie drogami a v roku 2004 odišiel na druhý svet aj Johny, ktorý podľahol rakovine prostaty. Cenny Grammy sa budú odovzdávať12. februára v Los Angeles. Ramones držíme palce, pretože toto ocenenie by si určite zaslúžili.

Agnostic Front dokončili kompletne práce na novom albume v legendárnom Mana Studios. Pôvodný názov My Life, My Way sa bude ešte asi meniť. Novinka vyjde 3. marca prostredníctvom Nuclear Blast. Album sa nahrával pod odborným dohľadom Erika Rutana (Madball, Goathwore, Cannibal Corpse) a Freddyho Criciena (Madball). Mastering obstaral Alan Douches (Sepultura, Suffocation, Unearth) v newyorskom štúdiu.

Vo februári vydá kapela Vreid prostredníctvom Indie Recordings svoj nový album V. Štvorica hudobníkov naň umiestnila 9 skladieb. Pod novinkami nájdete oficiálny videotrailer k nemu.

Nemecká kapela Varg pripravuje na 4. marca vydanie nového albumu Wolfskult. Tú vydá vydavateľstvo Noise Art Records. Kapela prichystala pre svojich fanúšikov 10 nových skladieb.