Vyšiel dokument o Slashovi. TESTAMENT pracujú na novom albume. FLESHGOD APOCALYPSE ďalší klip

Svetlo sveta uzrel dokument o Slashovi. TESTAMENT dokončujú nový album. FLESHGOD APOCALYPSE majú nový klip. KVELERTAK v štúdiu. Info aj od DEFTONES, SPIRITUAL BEGGARS a ANVIL.

2015 Sundance Film Festival Portraits - Day 3

Slash. Zdroj: VH 1 Classics

Vydavateľstvo Universal Music Group vydalo 5. februára na Blu-ray a DVD 90-minútový dokument o Slashovi nazvaný „Slash: Raised on the Sunset Strip“. Dokumentárny film vykresľuje minulosť, súčasnosť a budúcnosť jednej z najznámejších rockových postáv.

slash-raised-on-the-sunset-trip

Slash: Raised on the Sunset Strip

Americkí thrash metalisti TESTAMENT oznámili, že ich nový, v poradí jedenásty štúdiový album by sa mohol volať „The Brotherhood of the Snake“ a vyjsť by mal tento rok prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Hudba na spomínaný album je už nahratá a teraz sú na rade spevy. „Pravdepodobne budem nahrávať tento víkend a zmixovať to dáme budúci týždeň,“ vyjadril sa spevák Chuck Billy v rádiovej show Metal Teddy Bear Experience.

Symfonickí death metalisti FLESHGOD APOCALYPSE natočili nový videoklip ku skladbe s názvom „Cold As Perfection“ z ich čerstvej novinky „King“, ktorá vyšla 5. februára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Nórske zoskupenie KVELERTAK sa nachádza v Amper Tone Studio v Osle, kde nahrávajú s producentom Nickom Terrym nástupcu ich zatiaľ poslednej radovky „Meir“ z roku 2013. Spomínaná novinka vyjde na jar prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

Formácia DEFTONES prezradila, že ich nový a dlho očakávaný album ponesie názov „Gore“. Na pulty predajní sa dostane 8. apríla vďaka vydavateľstvu Warner Bros. Records. Nižšie si môžete vypočuť ukážku z novej nahrávky v podobe piesne „Prayers/Triangles“.

Švédi SPIRITUAL BEGGARS zverejnili titulnú skladbu pochádzajúcu z ich novej radovky „Sunrise to Sundown“. Tá uzrie svetlo sveta 18. marca prostredníctvom InsideOut Music.

Kanadskí veteráni ANVIL vydajú 26. februára prostredníctvom labelu SPV/Steamhammer nový štúdiový album s názvom „Anvil Is Anvil“, z ktorého zverejnili lyric video ku skladbe „Die for a Lie“.