Lemmy Kilmister bude mať sochu pred svojim obľúbeným barom. SABATON zverejnili ďalšiu ukážku z nového DVD

V Hollywoode bude mať Lemmy Kilmister bronzovú sochu. SABATON zverejnili ďalšiu ukážku z nového DVD. RAMCHAT a MAGRUDERGRIND zverejnili nové skladby.

lemmy-at-the-rainbow

Lemmy pred svojim obľúbeným barom. Zdroj: metalsucks.net

Umelec Travis Moore z Los Angeles vytvorí šesť stôp vysokú bronzovú sochu Lemmyho Kilmistera pred jeho obľúbeným barom Rainbow Bar & Grill v západnom Hollywoode. Socha bude umiestnená v špeciálnej svätyni, ktorá sa momentálne stavia. Rodák z Texasu, Travis Moore, spraví svoju prácu zadarmo, ale existujú značné náklady spojené s aktuálnym procesom a tak finančnú kampaň (nájdete ju TU) zahájil Katon De Pena, legendárny frontman kapely HIRAX.

Švédi SABATON zverejnili ďalšiu ukážku z ich nového DVD „Heroes on Tour“ a to v podobe piesne „Carolus Rex“. Spomínané DVD, ktoré vyjde 4. marca prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records sa natáčalo minulý rok na festivaloch Wacken Open Air a na ich domovskom fesťáku Sabaton Open Air. Aktuálne oficiálne live video je zo Sabaton Open Air.

Domáci pagan metalisti RAMCHAT sa prezentujú novou skladbou s názvom „Po temne žiara“ (vypočuť si ju môžete na ich bandzone profile) z ich chystanej albumovej novinky, ktorú im produkuje Roland Grapow. Známy gitarista si v tomto songu strihol aj sólo, konkrétne v jeho poslednej časti. V skladbe hosťuje ešte Juraj Hnilica (spevy v strofách) a Redface, ktorý doplnil klávesové party. Nový album vyjde 11. marca, kedy ho kapela pokrstí v Prešove.

Šialenci MAGRUDERGRIND zverejnili novú a pre nich netypicky pomalú skladbu s názvom „Black Banner“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE) pochádzajúcu z ich novej štúdiovky „II“, ktorá vyjde 12. februára prostredníctvom Relapse Records.