Nespútaná energia a ultra rýchle náklepy: Šialenci MAGRUDERGRIND v Košiciach

Začiatkom marca zažije košický klub Collosseum poriadnu dávku grindu a hardcoru. Pripravte si svoje sluchovody, prichádza GORENIE!

MAGRUDERGRIND (Usa) – grind/punk/powerviolence
PRIMITIVE MAN (Usa) – sludge/punk/doom metal
THORWALD (Sk – Košice) –bodycheck grindcore
ATARAXIA (Sk – Ružomberok/Košice) – hc/crust
MENTAL TENSION (Sk – Trenčín) – hc/punk

Streda 9.3.2016, Košice – Collosseum
Štart: 18:30, vstupné: 5 € (predpredaj/100 ks), 7 € (na mieste)

Underground booking, Outcasst crew a Xichtoplesk spojili sily, aby nám predstavili túto namakanú zostavu. Hlavnými drvičmi strún budú povestní MAGRUDERGRIND. Ich koncerty sú známe obrovskou dávkou živelnosti, nespútanou energiou a ultra rýchlymi náklepmi. Powerviolence je raz taký, nedá vám vydýchnuť!

PRIMITIVE MAN nám zaťažia atmosféru svojou špinavou a bahennou hudbou. Budú to doslova zhudobnené tony závažia, čo sa vám budú dávať na uši počas ich koncertu. Bude to silná dávka!

Košickí grindoví klasici THORWALD sú späť s novým bubeníkom. Môžeme sa tešiť na poriadnu dávku rázneho a priamočiareho grindcoru!

Crustovým hardcorom nás do kolien, síce radšej do kotla, dostanú ATARXIA. O živelnú show bude postarané. Úvod akcie bude patriť debutovému vystúpeniu novej hardcorovej nádeje MENTAL TENSION.

Príďte chalanov podporiť a ukázať, že aj hardcore či grindcore má svoje miesto v Košiciach! Na 9. marec si pripravte kopec energie a sily, v kotli ich budete potrebovať!

FB Event

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

magrudergrind-ke-plagat

Plagát ku koncertu

Tlačová správa