V marci vyjde nové DVD legendárnych JUDAS PRIEST, SIX FEET UNDER pracujú na ďalšom albume

JUDAS PRIEST vydajú DVD. SIX FEET UNDER dokončili nový album. Vydanie nového albumu IHSAHN sa posúva. Novinky aj z prostredia BENIGHTED, CARNIFEX, THE BLACK DAHLIA MURDER, MASTER a THE ENID.

judas-priest-2015

JUDAS PRIEST

Veteráni JUDAS PRIEST vydajú 25. marca prostredníctvom vydavateľstva Epic Records nové DVD s názvom „Battle Cry“. Materiál sa natáčal na minuloročnom Wacken Open Air. Súčasťou vydania bude aj live CD. DVD bude obsahovať navyše ešte tri bonusové skladby natočené 10. decembra na ich koncerte v poľskom Gdaňsku. Nižšie nájdete aj teaser.

Chris Barnes, frontman kapely SIX FEET UNDER, zverejnil na svojom Twitter účte, že mastering nového albumu je hotový. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú k dispozícii. Pri poslednej nahrávke „Crypt of the Devil“ zvolil Barnes zaujímavú metódu, pretože nahrával s hudobníkmi mimo SIX FEET UNDER.

V poradí šiesty štúdiový album IHSHANA s názvom „Arktis“ uzrie svetlo sveta nakoniec 8. apríla. Predtým bolo oznámené vydanie na 4. marca. Spomínaná novinka vyjde prostredníctvom vydavateľstva Candlelight Records.

Francúzski death/grinderi BENIGHTED oznámili, že majú nového bubeníka. Za biciu súpravu zasadne Romain Goulon (NECROPHAGIST, ex-DISAVOWED). V nižšie priloženom videu si môžete pozrieť nového bicmena aj v akcii. Ešte dodáme, že BENIGHTED majú naplánované isť v lete do štúdia, kde začnú nahrávať novú štúdiovku s plánovaným vydaním na začiatok roka 2017.

Deathcoristi CARNIFEX vstúpia v najbližších dňoch do Audiohammer Studios na Floride, aby započali nahrávanie nového a zatiaľ nepomenovaného albumu. Producentskej úlohy sa zhostia Mick Kenney z ANAAL NATHRAKH a Jason Suecof. O mix sa postará Mark Lewis. Vydanie nahrávky je naplánované na leto a to prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Melodickí death metalisti THE BLACK DAHLIA MURDER sa prezentujú novým animovaným videoklipom ku piesni „Threat Level No.3“ z ich stále aktuálnej dosky „Abysmal“.

Americko-česká death metalová formácia MASTER má nový videoklip ku skladbe s názvom „Subdue the Politician“ z ich aktuálnej novinky „An Epiphany of Hate“.

Legendárnej britskej symphonic rockovej kapele THE ENID vyjde 1. apríla prostredníctvom labelu Operation Seraphim nový štúdiový album s názvom „Dust“.